Zam Mı Gelecek, İndirim Mi?

Akaryakıt fiyatları son dakika gelişmeleri gündemdeki yerini aldı. Dolar kuru ve brent petrol fiyatındaki hareketliliğe paralel olarak değişen akaryakıt fiyatları araştırılıyor. Son olarak motorine gelen 1 liralık zammın ardından mazotun litre fiyatı 37 liranın üzerine çıktı. Bu bağlamda araç sahipleri 'Benzine ve motorine zam ya da indirim var mı?' sorusuna yanıt aramaya başladı.

Zam Mı Gelecek, İndirim Mi?

Akaryakıt fiyatlarına son zamanlarda üst üste hem indirim hem de zam geldi. Motorine önce indirim gelirken; 4 gün sonra bu sefer zam yapıldı. Yaşanan gelişmelerin ardından vatandaşlar "Benzine zam ya da indirim var mı?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Fiyat değişikliklerinin ardından güncel benzin, LPG ve motorin fiyatları araştırılması sıklaştı. İşte, 27 Ağustos 2023 güncel akaryakıt litre fiyatları...

Zam Mı Gelecek, İndirim Mi?

MOTORİN FİYATLARINA ZAM GELDİ!

Geçtiğimiz hafta Cuma gecesi, yani 18 Ağustos günü itibarıyla geçerli olmak üzere 1 lira 52 kuruş indirim geldi. Yapılan indirimin ardından motorin fiyatlarına 22 Ağustos'ta 1 liralık zam yapıldı.

MOTORİN VE BENZİN FİYATLARINA İNDİRİM GELECEK Mİ?

Motorin ve benzin fiyatlarına özellikle dolar TL kurunda yaşanan düşüşle birlikte benzin ve motorin fiyatlarına indirim bekleniyor. Henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama bulunmuyor.