Zafran Mahallesi Yeniden Selahattin Kuşaksız Dedi

Elazığ'da 31 Mart 2024 Mahalli İdarelere Yerel Seçimleri sorunsuz bir şekilde sona ererken, Zafran Mahallesi muhtarı  Selahattin Kuşaksız yeniden muhtar seçildi.

Zafran Mahallesi Yeniden Selahattin Kuşaksız Dedi

Zafran mahallesi muhtarı Selahattin Kuşaksızın gayretli çalışmaları, eksikleri tespit edip hızlı bir şekilde çözüme kavuşturması sayesinde mahalle sakinleri arasında takdir toplamıştı.

TOKİ konutları yapıldıktan sonra vatandaşlardan gelen talepler üzerine bloklar arasına merdiven yapılması, bay bayan taziye evleri, bay bayan spor yaşam merkezi, gençler ve çocuklar için halı saha, mahalle mezarlığının çevre düzenlemesi ve duvar çalışması, elzem ihtiyaç olan aile hekimliği için yer tapusu alınarak proje çalışması yapılma aşaması, yine okul için yapılan girişimler sonucu, kısa sürede yer teslimi yapılarak ihale sürecine getirilmesi, tarihi çeşmenin restorasyonu yapılarak halkın hizmetine sunulması, mahalle sakinlerinin daha güvenli bir şekilde yaşamlarını idame edebilmeleri için mobese kameralarının alt yapı çalışması yaptırılarak kısa sürede faaliyete geçirilmesinin sağlanması, Zafran TOKİ camisinin eksiklerinin giderilmesi, bloklar da yeni numarataj çalışması,okul ve aile hekimliği gibi bir çok işin yapılmasına vesile olan Selahattin Kuşaksız yeni dönemde de mahallesine hizmet etmeye devam edecek.

31 Mart 2024 Mahalli İdarelere Yerel Seçimleri kapsamında Elazığ’da 42 mahallede muhtar adayları kıyasıya yarıştı. Zafran Mahallesi Muhtarı Selahattin Kuşaksız yeniden muhtar seçildi. Kuşaksız, mahalle sakinlerine teşekkür ederek, "Bizlere yeniden bu görevi layık gören tüm mahalle sakinlerine teşekkür ederim" dedi.