Yüzme Kursu'na yoğun ilgi

 

Yaz tatillerini dolu dolu geçiren çocuklar bir yandan yüzme eğitimi alırken bir yandan da bedensel gelişimlerine katkı sağlıyor

Yüzme Kursu'na yoğun ilgi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Yaz tatillerini dolu dolu geçiren çocuklar bir yandan yüzme eğitimi alırken bir yandan da bedensel gelişimlerine katkı sağlıyor.
Kız öğrencilere bayan antrenörler tarafından, erkek öğrencilere ise erkek antrenörler tarafından eğitimlerin verildiği yüzme kurslarıyla, çocukların hem sağlıklı bireyler olarak yetişmesi hem de spor alanında şehrimizi ve ülkemizi çeşitli mecralarda başarıyla temsil edebilecek donanıma sahip olmaları hedefleniyor. Elazığ Belediyesi tarafından öğrencilerin daha verimli bir yaz tatili geçirmesi amacıyla başlatılan yüzme eğitimlerine çocuklar ve aileleri yoğun ilgi gösterirken, 1 Eylül’de sona erecek olan yüzme kursu eğitimlerine öğrenci kayıtları halen devam ediyor. Kurs bitiminde ise eğitim verilen öğrenciler arasından seçilecek performans öğrencileriyle çalışmalar devam edecek. Seçilecek performans öğrencileriyle sürdürülecek çalışmaların sonucunda bu öğrencilerin çeşitli spor müsabakalarında ilimizi temsil etmeleri sağlanacak.