Yunus Genç Aday Adaylığını Açıkladı

Yunus Genç MHP'den Elazığ Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. 

Yunus Genç Aday Adaylığını Açıkladı

İş İnsanı Yunus Genç 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Elazığ Belediye başkanı adayı olmak için Milliyetçi Hareket Partisi’nden resmi aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Genç’in , aday adaylığını  açıklamasına MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal ve Merkez ilçe başkanı Vahit  Erkan eşlik etti.
Aday adaylığı programında konuşan İl Başkanı Yunus Bal “ Bugün benim için daha anlamlı bir gün. Milletvekili seçimlerinde beraber köy köy mahalle mahalle beraber gezdiğim Yunus kardeşimin aday adaylığı için buradayız. Biz o günlerde Elazığ’ın kaderi için yan yanaydık. Çalıştık didiştik.  Bugünde Elazığ’ın unutulan ötekileştirilen mahalleleri için tekrardan çalışmaya başladık. Ben bütün aday adaylarımızın kentsel dönüşüm ve sosyolojik problemlerini çözmek için bir reçetesi olduğuna inanıyorum ve bu sorunların MHP çatısı altında kolay bir şekilde çözüm bulacağına inanıyorum” dedi.

Yunus Genç Aday Adaylığını Açıkladı
31 Mart yerel seçimlerinde elini taşın altına koyarak hizmete talip olduğunu belirten  Genç ise yaptığı açıklamada 
“Aziz şehrimizde birliği, kucaklaşmayı, muhabbeti tesis etmeyi, halkımızın tüm fertlerinin her daim ulaşabileceği, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında, şehrimizi yeniden imar edip, kentimizi yaşanabilir kentler seviyesinde örnek bir konuma getirmek, akıllı şehir ve akıllı belediyecilik uygulamaları kapsamında pilot bölgeler belirleyerek bu manada rol model olacak, trafik ve yol sorunu olmayan, gençlerimizin istihdam kaygısı olmayan, birlikte yönetip, birlikte karar alıp birlikte hareket etme kültürünü ilimize getirmek, ben değil biz demek için bu kutlu yola çıkıyoruz. Yaptım oldu değil, birlikte yaptık demek için, derdi Elazığ olan ve özellikleri gençlerimize ışık olacak bir profil sergileyerek şehrimize ve gençlerimize huzurlu yarınlar hazırlama gayretini göstermek için çıktığım bu kutlu yolda bir kez daha belirtmek isterim ki; Taptuk Emre'nin Yunus'a; “Hizmet et, emek ver, nasibini al!” buyruğu ile Yunus'un 40 yıl dergâha tek bir eğri odun götürmeyip “Bizim Yunus” mertebesine erişmesi kıssasında olduğu gibi; ben de şahsım olarak evladı olmaktan her zaman onur ve gurur duyduğum Elazığ’ımıza hizmet etmek, emek vermek ve eğri hiçbir iş yapmamak, her zaman dosdoğru olmak, Aziz şehrimizde birliği, kucaklaşmayı, muhabbeti tesis etmek ve Elazığlıların Yunus’u, “Bizim Yunus” olmak gailesi ile bir kez daha Aziz hemşerilerimin huzurundayım” ifadelerini kullandı.