YÜKSEL ŞAMAN'DAN İLAHİ ALBÜMÜ

Şaman, toplantıda yaptığı konuşmada, bir süredir hazırlığını yaptığı ilahi albümünü çıkarmanın mutluluğunu yaşadığını kaydetti

YÜKSEL ŞAMAN'DAN İLAHİ ALBÜMÜ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şaman, toplantıda yaptığı konuşmada, bir süredir hazırlığını yaptığı ilahi albümünü çıkarmanın mutluluğunu yaşadığını kaydetti.

Albümün devamının geleceğini belirten Şaman, "2010’da bir Türkçe albüm yaptım. Aradan geçen 6 yıl içerisinde de albüm yapmak nasip olmadı. Çünkü İlahi albüm yapma niyetindeydik. Bu süreç böyle geçerken geçen Ramazan ayında kesin kararımızı verdik. Ve bir ilahi albüm ile karşınıza çıkıyoruz. Bütün sanatçıların mutlaka bir ilahi albüm yapma hevesi vardır. Ben de bu isteğime kavuştum inşdigerah. Albümün içerisinde güzel eserler var. Anonim eserler var. Albüme kendi eserlerimi koymayı uygun görmedim. İnşdigerah ikinci albümümüzde kendi eserlerimi de icra edeceğim. Umarım benim aldığım maneviyatı, duyguları bütün insanlara aktarmış olacağız. Albümün içerisindeki Uyan Ey Gözlerim eserine klip çektik. Sevgili Yönetmenimiz Faysal Tokmak ile birlikte güzel bir klip çektik. Çok güzel bir klip oldu. İnşdigerah bu klibimiz ulusal müzik kandigerarında yayına girecek. Her şeyi veren Allah’tır. Bu sesi de veren Allah. İnşdigerah bu sesi O’nun yolunda kullanacağız." dedi.

Uyan Ey Gözlerim eserinin klip yönetmeni Faysal Tokmak ise yaptığı konuşmada, "Klibi Tuz Gölü’nde çektik. Çok güzel bir klip oldu. Yüksel Şaman için diğer albüm gibi bu albüm de çok özel bir albüm oldu. Hem klip anlamında hem müzik anlamında çok farklı bir albüm oldu. Desteklerinden dolayı herkese çok teşekkür ederiz” dedi.