YRP'de Aday Yoğunluğu 

Cumhur ittifakına dahil olmayıp kendi logosuyla seçimlere girme kararından sonra Elazığ'dan aday adaylıkları müracaatlarında ciddi bir artış oldu. 

YRP'de Aday Yoğunluğu 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Partiye yapılan 75 müracaattan sonra 18 müracaatla en çok müracaat yapılan parti YRP oldu.

Prof. Dr. Mehmet Çavaş, Av. İbrahim Gök, Av. Erhun Karakuş,  Salih Satıcı,  Mehmet Tan, İdris Demirkıran, Hanım Başkan, Tuba Dündar, Şahin Özdemir, Cebrail Kaya, Hatice Zorbozan, Burak Kaan, Mustafa Şahin, İsmail Biber, Yunus İçen, Adil Yavuz, Melih Yunus Güneş, M. Fatih Sezgin partiye resmi müracaatlarını yapan isimler. 

Ancak parti kulislerinde bu isimlerle birlikte Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı hemşerimiz Dr. Fatih Öztek’in ilk sıradan aday gösterilmesinin söz konusu olduğu dillendiriliyor.

Parti Genel Merkezinde Ekonomik İşler Başkanı ve Genel Başkan Fatih Erbakan’ın yardımcısı olarak görev yapan Öztek, 1981 doğumlu, ODTÜ İktisat Bölümünde lisansını tamamlayıp doktorayı da yine aynı bölümde yapmış önemli bir isim.

Halen Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi İktisat Bölümünde öğretim üyesi olan Öztek’in Elazığ’dan aday gösterilmesinin yüksek ihtimal olduğu ifade ediliyor.