Yoruma Bak!

Ak Parti nereden ve nasıl bulur bilgisiz , çevresiz ve yeteneksiz insanları da önemli yerlere getirir anlayabilene aşk olsun.

Yoruma Bak!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul seçimlerinin yenilenmesinde ısrarcı olan ve bunu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Yenilenen  seçimde kesin kazanırız” diye telkin eden, kaybedilen seçimler sonrası iddia ettiği ancak ispat edemediği sandık hileleri için  “Hiçbir şey olmamışsa bile bir şey olmuştur” garip açıklaması ve siyasi literatüre geçecek gafıyla şöhret bulan Ak Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, yine demiş diyeceğini ve erken seçim tartışmalarına ilişkin "Seçime gidilmesi halinde Sayın Cumhurbaşkanı'mız siyasi ömrünü azaltmış oluyor" cümlesini sarf etmiş.

Tabi bununla da kalmamış   Yavuz, bakın neler söylemiş: "Seçim görevlilerimizle sandık görevlilerimizle seçim kurulu görevlilerimizle sürekli çalışıyoruz bugünlerde; ama bunu yaparken elimizden geldiği kadar ortaya çıkartmadan, çaktırmadan yapıyoruz. Neden biliyor musunuz? Ne yaparsanız hemen onu sanki erken seçim için yapılıyormuş gibi bir algı oluşturmaya çalışıyorlar. Bu algının oluşmasını biz istemiyoruz." 

Böylesi yeteneksiz, ne dediğini bilmeyen ve Ak Partiye zarar veren  adamlar hala bu partinin en önemli mevkilerinde yer alıyorsa, ya da bu önemli görevlere yetenekli ve bilgili birilerini  bulamayıp ne dediğini bilmeyen  kişiler ile  çalışılıyorsa, muhalefetin önü çok açık ve işi çok kolay…