Yönetimden Urfa çıkartması!

Elazığspor-Denizlispor maçı için Şanlıurfa'ya giden Elazığspor yönetimi, takımlarına protokol tribününden destek verdi

Yönetimden Urfa çıkartması!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Cuma günü gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul’da Elazığspor Başkanlığı’na seçilen Selçuk Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, hiç vakit kaybetmeden Şanlıurfa’ya geçerek cumartesi günkü TY Elazığspor- Denizlispor maçını protokol tribününden takip etti. Selçuk Öztürk’ün yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Tahir Tunç, Mehmet Kaya ve M. Zafer Yetiş’te protokol tribünündeki yerini aldı. Kayyum Başkanı Sebahattin Devecioğlu da maçı takip edenler arasındaydı.

ÖZTÜRK: “ERHAN HOCANIN İSTİFASINI İSTEYECEĞİM”

2-1 kaybedilen maçın ardından Kanal Fırat Televizyonu Spor Koordinatörü Coşkun Kamaç'ın canlı yayında sorularını cevaplandıran Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk önemli açıklamalarda bulundu.  Başkan Selçuk Öztürk, "Pazartesi günü Teknik Direktör Erhan Altın'la görüşüp, istifasını isteyeceğim" ifadelerini kullanarak, "Zor bir maç olduğu belliydi. Çocuklarda o ruhu görmedim. Ruhsuz bir takım haline gelmişler. Bir takım 45 gündür halen hazır değilse birşeyler eksiktir. Teknik heyetin işine bazen karıştığım zaman, ben karışırım. Pazar günü yönetim kurulu görev dağılımını yapacağız. Ardından da gereğini yapacağız. Hocanın istifasını isteyeceğiz" dedi. 

MAÇ SONRASI İZOL’DAN YEMEK İKRAMI

Öte yandan Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk’ün yakın arkadaşı Şanlıurfalı İş Adamı Bilal İzol maçın ardından yönetim, teknik heyet ve futbolculara yemek ikramında bulundu. Elazığspor Kulübü’nden konuya ilişkin olarak bir teşekkür mesajı yayımlandı ve “Abalı Denizlispor ile Şanlıurfa’da oynadığımız karşılaşmanın ardından Kulüp Başkanımız Selçuk Öztürk’ün yakın dostlarından Şanlıurfalı İş Adamı Bilal İzol takımımızı yemekte ağırladı. İlgi ve alakalarından dolayı Bilal İzol’a teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.