Yıldırım: Sözüm Ona Muhafazakar Olanlar, 1 Vekil İçin Bu Kirli İttifakta Yer Alıyor

Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Elazığ'a gelen ilk yerli araç Togg'un vatandaşla buluşması programında Hakimiyet'e özel açıklamalarda bulundu.

Yıldırım: Sözüm Ona Muhafazakar Olanlar, 1 Vekil İçin Bu Kirli İttifakta Yer Alıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Genel Yayın Yönetmenimiz Ömer Enes Yılar’ın sorularını yanıtlayan İl Başkanı Yıldırım, Millet İttifakı’ndan artık teşekkür beklemediklerini, sadece susmalarının bile yeterli olduğunu belirterek bazı mütedeyyin ve muhafazakarların sırf 1 milletvekili çıkarabilmek için Millet İttifakı’na dahil olmasını üzücü olarak niteledi.

İl Başkanı Yıldırım’ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar şu şekilde:

“MUHTEŞEM ESER VE HİZMETLERİ YOK SAYMAYA ÇALIŞIYORLAR”

Ben genellikle yüreğimle konuşurum. Bugüne kadar inanmadığım şeyleri söylemedim, bundan sonra da söylemeyeceğiz. Gerçekten çok mutluyuz. Bu ülkede çok güzel şeyler yapılıyor, çok güzel şeyler üretiliyor. Mutlaka eksiğimiz, yanlışımız ve hatamız var ama bu kadar güzel şeyler üretilirken, ortaya bu kadar muhteşem eserler çıkarılırken, benim şu anda bir kalemde bir saat boyunca nefes dahi almadan arka arkaya sayacağım binlerce müjdeyi sıralayabilirken karşımızdaki ittifakın temsilcileri bunların tamamını yok saymaya çalışıyor. Açıkça şu cesaretli cümleleri kullanabiliyorlar; ‘biz sizin yaptığınız dünyanın en güzel işlerine teşekkür mü edeceğiz?’

“BİZİM AKLIMIZLA KİMSE ALAY EDEMEZ”

Durup bir düşünmek gerekiyor. Ben bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım. Elazığ’ın ve bu toprakların öz çocuğuyum. Eğer gerçekten benim gibi siyasiler de kendini bu toprakların öz evladı kabul ediyorlarsa hainlik yapmasınlar. Edepli olsunlar, sözün namusuna da saygılı olsunlar. Doğalgaz, İHA, SİHA hatta Togg için günlerce dediler ki bunlar yalan. Ali Babacan Genel Başkan Yardımcılığı yaptığı dönemde: “Bir marka üretelim. Parçasının nereden geldiği önemli değil, yeter ki bizim büyük bir markamız olsun. İnşallah bunu gerçekleştireceğiz” demişti. Daha sonra yollarımız ayrıldı ve şimdide diyor ki: “Togg’un ne kadarı Türkiye’de yapılıyor? Ben onu yerli bir ürün olarak kabul etmiyorum.” Bizim aklımızla kimse alay edemez. Biz kimle yol yürüdüğümüzü biliyoruz. 

“BİR SUSUN ARTIK”

Şu anda çok önemli bir seçimin arifesindeyiz. Hiçbir oy kaygısı gütmeden bunları söylüyorum. Sadece ve sadece bu ülkenin öz bir evladı olarak konuşuyorum; Allah rızası için eğer sizler de kendinizi bu toprakların öz evladı olarak kabul ediyorsanız ve bu toprakların insanlarının öz değerli ile konuşabiliyorsanız, teşekkür etmeseniz bile bir susun artık! Yalan bütün kimyanıza bürümüş. 

“YERLİ VE MİLLİ HİZMETLERİ ELEŞTİRENLERİN ORTAKLARINA BAKIN”

Bunların ortaklarına bakalım. Daha önce sana verdiğim röportajlarda da bunları söylemiştim bunlar 6’lı değil, 7’lı masa demiştim. Şu anda 7’nci masa burayı idare etmiyor mu? Hatta o 7’nciyi de Kandil idare ediyor. Kandil’den talimat almadan bir iş yapamıyorlar. Son günlerdeki bütünleşmelerine bakın. Bugün Pervin buldan da açık açık söyledi: “1 oy Kemal Kılıçdaroğlu’na, 1 oy da Yeşil Sol Parti’ye.” Diğerleri de ilke bazında da değil de gönül bazında birleştiklerini söylüyor. Yani Kandil’in talimatı ile bizim bir farkımız yok. Yeşil Sol Parti bunlardan daha delikanlı konuşuyor, “kapalı kapılar ardında bize vaat ettiğiniz, teslim edeceğiniz şeyleri neden açıklamasın” diyor. Nedir bunlar? İmralı’daki evlat katilinin serbest bırakılması, yerel yönetimlerin özerkleştirilmesi, din derslerinin kaldırılması, İmam Hatiplerin kapatılması, LGBT’nin yaygınlaşmasına müsaade edilmesi. Bunlar bir kalemde sayabildiklerimiz. Bunlar Yeşil Sol Parti’nin seçim beyannamesinde yazıyor.
Daha da üzgün olduğum bir şey var. Sözüm ona mütedeyyin ve belli hassasiyeti olanlar da sırf bir tane milletvekili çıkarabilme ihtimali için o ittifak içerisinde yer alıyor. Bu yüzyılın liderine, bu inanılma iftiraları atıyorlar. Ama ne liderimize ne de onun siyasi kadrolarına bedel ödetmeye kalkmasınlar! En büyük bedeli kendileri öder çünkü biz bu toprakların öz evladı olan, yerli ve milli olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile yol yürüyoruz. Allah’ın izni ile daha da yürüyeceğiz.