Yılbaşında Milli Piyango'dan Bir Kişiye 60 Milyon TL !

Milli Piyango İdaresi bu yıl yılbaşı özel çekilişinde bir kişiye 60 milyon TL olarak belirlediği tarihinin en büyük ikramiyesini vermeye hazırlanırken vatandaşlar ise tam bile

Yılbaşında Milli Piyango'dan  Bir Kişiye 60 Milyon TL !
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milli Piyango İdaresi bu yıl yılbaşı özel çekilişinde bir kişiye 60 milyon TL olarak belirlediği tarihinin en büyük ikramiyesini vermeye hazırlanırken vatandaşlar ise tam bilet 60 TL, yarım bilet 30 TL, Çeyrek bileti ise 15 TL olarak belirlenen yılbaşı biletlerine büyük ilgi gösteriyor.  İlk hafta olmasına rağmen bilet satışlarından çok memnun olduğunu söyleyen Mili Piyango seyyar bayilerinden Şahin YÜKRÜK “ Her yılbaşı çekilişi olduğu gibi bu yılda büyük ikramiye fakirin bir umudu oldu. 60 milyonu duyunca vatandaşlarımızın ilgisi bir hayli fazla ”dedi.

Vatandaşların sonradan mağdur olmaması için sahte biletlere dikkat etmesi gerektiğinin altını çizen YÜKRÜK “ Bizim Elazığ’da olması ihtimali çok az olsa da vatandaşlarımız yine de bildikleri bayilerden biletlerini alsınlar. Özellikle büyük şehirlerden satın aldırdıkları milli piyango biletlerine çok dikkat etsinler. Hem paralarını boşa verip hem de olası bir sahte bilete ikramiye çıkması halinde umutları yıkılmasın” diye konuştu. 

Milli Piyango İdaresi  yılbaşı özel çekilişinde 2 Milyon 950 bin 269 adet ikramiye  dağıtırken büyük ikramiyenin yanı sıra bir kişiye 10 Milyon TL, bir kişiye 5 milyon TL , bir kişiye  2 milyon TL, bir kişiye 1 milyon TL ve bir kişiye de 500 bin TL ikramiye  olmak üzere toplam dağıttığı ikramiye 348 milyon 180 bin olacak.

Milli Piyango Bileti Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Milli Piyango İdaresi bayilik ruhsatını (gezici bayilerde yaka kartı) taşıyan ve istenildiğinde ibraz eden kişilerden satın alınması gerekir.
Biletin arkasında bayi satış mührü bulunmalıdır. Pürüzsüz veya kağıdın örselenmemiş olmasına dikkat edilmelidir.
Biletin sol alt bölümde bulunan güvenlik numarası iki parmak arasında gezdirildiğinde rakamların kabarık olduğu hissedilmelidir.
Bilet ışığa tutulduğunda bilet kağıdının dokusu içinde beyaz renkli MP amblemli filigranı vardır.
Ultraviyole (UV) ışıkta mavi ve açık yeşil renkli parlayan ve kesik çizgiler şeklinde dağılımı bulunan elyaflar (3mm.) bulunmaktadır.