YERLİ MALI HAFTASI KUTLANDI

Yoğun katılım olan programa  TED Elazığ Koleji Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şekerdağ, TED Elazığ Koleji Müdürü Veysel Top, okul yöneticileri, öğretmenle

YERLİ MALI HAFTASI KUTLANDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yoğun katılım olan programa  TED Elazığ Koleji Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şekerdağ, TED Elazığ Koleji Müdürü Veysel Top, okul yöneticileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Birbirinden güzel yiyecekleri evlerinden getirerek arkadaşları ile paylaşmanın mutluluğunu yaşayan TED’li çocuklar, yerli malının önemini daha iyi anlayarak, paylaşmanın, arkadaşlığı ve kardeşliği güçlendirdiğini benimsediler.

Ayrıca TED Elazığ Özel Anaokulu öğretmenlerinin günün anlam ve önemini vurgulamak amaçlı  hazırladıkları şark köşesi misafirlerin beğenisini toplayarak hatıra fotoğrafları çekildi.  

Yapılan programla ilgili açıklama yapan TED Elazığ Koleji Müdürü Veysel Top ;’’Okulumuzda yerli malı haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı. Bizler kendi öz değerlerimizin önemini yardımlaşmanın ve paylaşmanın tüm bağları güçlendirdiğini çocuklarımıza aşılamak amacındayız. Eğer yükselmek istiyorsak ilk öncelikle yapmamız gereken kendi öz değerlerimize sahip çıkmaktır’’dedi.

Program çocukların evlerinden getirdikleri yiyeceklerin misafirlere ikramıyla son buldu.