Yenihayat, rekora koşuyor!

Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat yönetiminde yenilmezlik serisini 16 maça çıkardı

Yenihayat, rekora koşuyor!

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’da şampiyonluğa olan inanç her geçen hafta artıyor. Teknik Sorumlu Bülent Yenihayat’la 6. haftada oynanan Silifke Belediyespor maçı öncesi sözleşme imzalayan temsilcimiz, tecrübeli teknik adamla namağlup unvanını sürdürmeye devam ediyor. Tam 16 haftadır yenilgisiz yoluna devam eden Bordo-Beyazlı ekibimiz bu maçların 10’unu kazandı, 6’sında ise berabere kaldı.
Grupta 4.’lüğe yükselen temsilcimiz sırasıyla Silifke Belediyespor, Anadolu Üniversitesi, Efeler 09 SFK, Hacettepe 1945 Spor, A. Eynesil Belediyespor, Amasyaspor FK, Pazarspor (D), Turgutluspor, Ergene Velimeşespor ve Karşıyaka maçlarını kazanırken, Karşıyaka (D), Kelkit Hürriyetspor (D), Bulvarspor (D), Sapanca Gençlik (D), TPAO Batman Petrolspor (D) ve Silifke Belediyespor (D) maçlarından beraberlikle ayrıldı.
16 maçlık periyodu 36 puanla geçen Bordo-Beyazlılar, 23. haftayı 39 puanla 4. sırada tamamladı. Temsilcimiz, TFF 3. Lig 2. Grup’un 24. Haftası’nda deplasmanda Anadolu Üniversitesi ile karşı karşıya gelecek.