Yeniden Refah Partisi'nden Hakimiyet'e Ziyaret

Kübra Kabukçu/Yeniden Refah Partisi Elazığ Milletvekili adayları, Hakimiyet Gazetesini ziyaret etti. İmtiyaz Sahibi Ahmet Toprak'ı ziyaret eden Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş, Prof. Dr. Mehmet Çavaş, Melih Yunus Güneş, Mehmet Tan, Salih Satıcı yaklaşan seçimlerin önemli olduğunu ifade etti.

Yeniden Refah Partisi'nden Hakimiyet'e Ziyaret

Yapılacak seçimlerde Yeniden Refah Partisinin güçlü bir liste ile seçime gireceğini ifade eden Milletvekili adayları,14 Mayıs seçimlerin de özellikle Elazığ medyasının da önemli bir görev yürüttüğünü belirtti.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş,yaptığı açıklamada,“Hakimiyet Gazetesine çok teşekkür ediyorum. Bugün basın mensubu kardeşlerimizi ziyaret ediyoruz. 81 ilde 681 proje ile inşallah yeniden yaşanabilir bir Türkiye ve yeniden bir dünya düzeni için inşallah meclise gireceğiz. Allah’ın izni ile birinci parti olacağız. Milli kaynaklarımız ile hazırladığımız projelerimiz ile Türkiye’yi lider ülke yapacağız. İnsanların gelir seviyesini yükselteceğiz inşallah. Yeniden Refah Partisine halkın çok büyük bir ilgi ve alakası var. Elazığ’dan da inşallah 2 milletvekili adayımızı meclise göndereceğiz.”dedi.

Yeniden Refah Partisi Elazığ Milletvekili adayı Prof. Dr. Mehmet Çavaş ise yaptığı açıklamada,“2023 seçimlerinin ülkemiz ve ilimiz açısından hayırlı olmasını diliyorum.Biz parti olarak Elazığ’ın ve Türkiye’nin sorunlarına hakim bir partiyiz. Problemleri biliyoruz. Bu sorunlar ile ilgili çözüm ve önerilerimiz hazır. Bu projeler ile birlikte uygulayacağımız ilkeli,şeffaf ve dürüst bir siyasi anlayış ile Elazığlı hemşerilerimize hizmet etmekten büyük bir mutluluk duyacağımızı da söylemek istiyorum.Çünkü Elazığ’da sorunların ne olduğunu bizler biliyoruz.”dedi.

Yeniden Refah Partisi Elazığ Milletvekili adayı Mehmet Tan da yaptığı değerlendirmede,“Biz medyayı halkımızın gözü ve  kulağı olarak görüyoruz. Milli görüşte söz karakterdirDolayısı  ile verdiğimiz sözlerin hep arkasında durduk. Geçmişte iş bitirme belgelerimiz var. Belediyeler de gerçekleştirdik. İktidar da gerçekleştirdik. Milletimiz bunu biliyor.”dedi.

 Yeniden Refah Partisi Elazığ Milletvekili adayı Salih Satıcı ise yaptığı açıklamada, “Milli görüşü Allah’ın izni ile daha ileriye götürmek için mücadele edeceğiz. Hakkın hakim olabilmesi için çalışacağız. ”dedi.

Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Toprak ise yaptığı açıklamada, “Yeniden Refah Partisi Elazığ Milletvekili adaylarına bizleri ziyaret ettikleri için teşekkür ediyorum. Seçimlerin ülkemiz ve ilimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Adaylara başarılar diliyorum. ”diye ifade etti.

Yeniden Refah Partisi'nden Hakimiyet'e Ziyaret