Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Mehmet Gül: 'Milletimizin Yüzü Yeniden Refah'la Gülecek'

Geçtiğimiz gün Ankara'da gerçekleştirilen Yeniden Refah Partisi kongresinde 50 kişilik MKYK listesinde yeniden yer alan iş insanı hemşerimiz Mehmet Gül, geçmişte olduğu gibi 50 yıllık Milli Görüş tecrübesi ile bu aziz milletin yüzünü yeniden Milli Görüş ve Yeniden Refah ile güldüreceğini ifade etti.

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Mehmet  Gül: 'Milletimizin Yüzü Yeniden Refah'la Gülecek'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlimizden 23 otobüsle kongreye katılım gösterildiğini salonda yaşanan coşkunun Yeniden Refah’ın iktidara gelişinin ayak sesleri olduğuna dikkat çeken Yeniden Refah Partisi MHYK üyesi Mehmet Gül, şunları ifade etti:
“Pazar günü Ankara’nın en büyük salonu Arena’nın içini dolduran başta teşkilat üyelerimiz olmak üzere her siyasi görüşe mensup 65 bin kişi ile salon dışında kalan on binler, Türkiye’nin artık bir çıkış yolu aradığını ve bunun çözüm adresini ve tek umudunun Yeniden Refah Partisi olduğunu ortaya koydu. Halkımız her alanda yaşadığı sorun ve sıkıntılardan artık kurtulmak istiyor.”
Kendisinin 50 kişilik MKYK listesinde yeniden yer almasına da değinen Gül, “partimizin ikinci kez MKYK listesinde yer  almak şahsım adına onur ve gurur verici olmakla birlikte bu durum Elazığ’ın,  parti genel merkezin nezdinde ağırlığını ve etkinliğini, göstermektedir. Elazığ, her dönemde Milli Görüş’e ve merhum Necmettin Erbakan’a en yüksek desteği vermiş ve hep yanında olmuştur. Pazar günü Ankara’da yaptığımız 2. Olağan Kongremize 23 otobüsle ve büyük bir coşkuyla katılan Elazığlı hemşerilemize ve teşkilat mensuplarımıza ve çalışmayı büyük bir özveri ve fedakârlıkla yürüten İl Başkanımız Sayın Ömer Ateş’e teşekkür ediyorum. Yine bizlere ikinci kez MKYK listesinde vererek şahsımıza ve özellikle şehrimize verdiği önemi ortaya koyan Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan ve Genel Merkez Yönetim Kurulu üyelerine sonsuz teşekkür ediyorum.” Dedi.