Yeniden Metin Bulut

Ak Parti'nin 7 Ekimde yaptığı kongrede MKYK üyeleri belli olmuş,  akşamında Erdoğan başkanlığında yapılan toplantıda ise MYK üyeleri belirlenerek Genel Başkan yardımcıları ve ilgili birimlerin başkanları belli olmuştu.

Yeniden Metin Bulut
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Teşkilat başkanlığına atanan Erkan Kandemir’in ekibinin nasıl ve kimlerden oluşacağı merak edilirken, Ak Parti ilimiz eski milletvekili Metin Bulut’un yeniden teşkilat başkan yardımcısı olup olmayacağına dair fikir ve görüşler üretilmişti.

Bazı kesimler Bulut’un yeni listede olmayacağını dile getirirken olaylara teenni ve temkinli yaklaşan bir kesim ise biraz beklenilmesi gerektiğini ifade ediyordu.

Ak Parti teşkilat başkanlığı üyeleri açıklandı ve Metin Bulut bu birimdeki başkan yardımcılığı  kadrosuna yeniden atandı.  Bu atamayla birlikte 15 günden beri bazı mahfillerde tartışması süregelen konu da açıklığa kavuşmuş oldu. Evet, Metin Bulut, bu dönemde de Ak Parti içinde önemli ve etkili bir isim olacaktı.

Farklı beklentiler içerisinde olanlara bir nazire değil ancak bu görevi bekleyenlere bir müjde kabilinden olsa gerek ki Metin Bulut, sosyal medya hesabından şunları yazdı:

“Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle ve Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’in takdirleri ile yeniden Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı olarak atanmış bulunuyoruz. Güven ve teveccühlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Atama sonrasında takdir ve tebriklerini ileten teşkilat mensuplarımıza, hemşehrilerime ve dostlarıma müteşekkirim. Hayırlara vesile olsun” 

Anlaşılan ve görülen o ki Metin Bulut, partinin Elazığ ve ülke ile ilgili kararlarında icra makamında olacak. Hem de teşkilat gibi çok önemli bir makamda.

Kendisini tebrik ediyor, hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz.