YENİ TAZİYE EVLERİ YAPILIYOR

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar doğrultusunda İcadiye Mahallesi'nde yeni taziye evi inşa çalışmaları devam ederken, Hankendi beldesine ba

YENİ TAZİYE EVLERİ YAPILIYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar doğrultusunda İcadiye Mahdigeresi’nde yeni taziye evi inşa çalışmaları devam ederken, Hankendi beldesine bağlı Koparuşağı taziye evi de bakım ve onarımdan geçiriliyor. Ayrıca Harmantepe Selli Köyü taziye evi ile Sarıçubuk Cemevi çevresi, Aşağı Demirtaş ve Alayaprak taziye evleri de tadilattan geçirilerek geçtiğimiz günlerde hizmete sunuldu.

Hemşerilerimizin acılı günlerinde taziyeleri rahat bir ortamda kabul etmeleri amacıyla geçtiğimiz yıl inşa edilerek hizmete sunulan Salıbaba, Abdullahpaşa, Nailbey, Gümüşkavak, Çatalçeşme, Fevziçakmak taziye evlerine ilave olarak yapılan İcadiye Mahdigeresi Taziye Evi yakın zamanda tamamlanarak hizmete açılacak.

İCADİYE MAHALLE MUHTARI İRFAN GÖZVUR’DAN BAŞKAN YANILMAZ’A TEŞEKKÜR

Mahdigerelerinde yeni yapılan taziye evine mahdigere sakinleri olarak ihtiyaç duyduklarını ve çok memnun kaldıklarını belirten İcadiye Mahdigere Muhtarı İrfan Gözvur, “Mahdigeremize gösterilen ilgi, alaka ve hizmetlerden çok memnunuz. Elazığ Belediye Başkanı Sayın Mücahit Yanılmaz’a ve belediye çalışanlarına mahdigeremizde yaptıkları çalışmalardan dolayı çok teşekkür ederim” dedi.