Yeni Okulun Yapılacağı Yer Belli Oldu

Elazığ Belediyesi'nin Toplu Konut İdaresi tarafından Bızmişen mevkiinde yapılan yeni konut rezerv alanlarında inşa edeceği 12 derslikli okul için protokol imzalandı.

Yeni Okulun Yapılacağı Yer Belli Oldu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit arasında imzalanan protokol kapsamında Elazığ Belediyesi Bızmişen mevkiinde 12 derslikli okulu inşa ederek İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edecek.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: “ŞEHRİMİZE HAYIRLI OLSUN”

İmza töreninde konuşan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehrimizin eğitim noktasında daha ileri seviyelere yükselmesini sağlamak adına belediye olarak gerekli imkân ve desteği sunmanın gayretinde olduklarını belirterek şu açıklamalarda bulundu:

“Daha önce yapım sözü verdiğimiz okul kararının, ilki için attığımız bu adımın devamı da gelecek. Şehrimizin ihtiyaç duyulan başka noktalarında da okul inşa edeceğiz. Öncelikle insanımızın dolaylı olarak da ülkemizin yarınlarına hizmet edecek çalışmalar hayata geçirmek, önemli bir sorumluluktur. Bu amaçla imzaladığımız bu protokol şehrimize hayırlı olsun.”