YEDAM'DAN BAŞKAN YANILMAZ'A ZİYARET

Yeşilay'ın, bağımlılara ve bağımlı yakınlarına psikolojik danışmanlık ve rehabilitasyon hizmeti vermek üzere faaliyete geçirdiği Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) yetkilileri Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ı makamında ziyaret etti.

YEDAM'DAN BAŞKAN YANILMAZ'A ZİYARET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziyarete Yeşilay Genel Merkez Daire Başkanı Ercüment Akyüz, İl Halk Sağlığı Müdürü İbrahim Halil Akkuş, Yeşilay Cemiyeti Elazığ İl Başkanı Tamer Kayaoğlu ve YEDAM yetkilileri katıldı.

 

Uyuşturucu madde ve alkol bağımlılığı konusunda kişilere ücretsiz destek sağlamak ve onları doğru yönlendirmek amacıyla çalıştıklarını belirten Yeşilay Genel Merkez Daire Başkanı Ercüment Akyüz, kamu ve yerel yönetimlerin kendilerine verdiği desteği doğru kullanarak vatandaşlara faydalı hizmetlerde bulunmayı amaçladıklarını kaydetti.

 

BAŞKAN YANILMAZ: “ÇOCUKLARIMIZIN HAYATI HER ŞEYDEN ÖNEMLİ”

 

Yeşilay gibi önemli ve köklü bir sağlık cemiyetinin yapacağı her türlü çalışmayı destekleyeceklerini belirten Başkan Yanılmaz, bugünü ve yarını ele aldıklarında sağlıklı bireyler yetiştirmenin yapılan birçok hizmetten daha kıymetli olduğunu söyledi.

 

Çocukları zararlı alışkanlıklara yönelten her türlü etkenin irdelenmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Yanılmaz, onları bu tarz alışkanlıklara sevk eden sebeplerin araştırılması ve kaynağına inilerek çözülmesi gerektiğini belirtti.