Yazıkonak'ta MHP Rüzgarı!

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi Yazıkonak Belediye Başkan Aday Adayı olan Murathan Koktaş , çalışmalarına devam ediyor.

Yazıkonak'ta MHP Rüzgarı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aday adaylığı döneminde sıkılmadık el ,çalınmadık esnaf kapısı bırakmamaya gayret eden genç aday adayı Koktaş’ın aday olup olmayacağı merakla bekleniyor. 

ELAZIĞ’IN MHP’DEN EN GENÇ ADAY ADAYI!

MHP’nin Elazığ’da en genç aday adayı olma yolunda ilerleyen Koktaş bu rolün kendisine ekstra sorumluluklar kattığını bu sebeple daha dinamik, sosyal, çözüm odaklı, teorikte kalmayan pratiğe geçebilen çalışmalar ile adından söz ettirmek istediğini dile getirdi. Şu an Kamu hukuku alanın da yüksek lisans yapmakta olan Koktaş sistemini kurarken birçok siyaset felsefecisini örnek aldığını, düşüncelerinden faydalandığını ve yoluna ışık tutan şeyin her zaman ‘Bireye hizmet topluma fayda’ cümlesi olduğunu ifade etti.

Yazıkonak'ta MHP Rüzgarı!

SEÇİMLE BAŞA GELECEĞİZ! BOŞLUK DOLDURARAK DEĞİL!

Halk kendi seçtiği, özgür iradesini kullanarak başa getirdiği kişiye saygı duyar.

Halkı temsil eden kişi birleştirici, bütünleştirici ve en önemlisi lider olmalıdır. Liderlik varoluşsal bir yetenektir kibir,ayrıştırma ve sonradan görmeliği kabul etmez. Kişiliğini hak etmeden aldığı makamdan alan insanlar; o makam ellerindeyken yaratıcı olamadıkları gibi zaten devam eden düzeni de devam ettiremeyerek ellerine yüzlerine bulaştırırlar. Makam ellerinden gittikten sonra da kaliteli bir siyasi isim ile anılamazlar.

Bu sebeple en başından beri dile getirdiğim gibi bel altı siyaset yapmadan bizi kimlerin nereye getirdiğinin farkında olarak ,saygıdan ödün vermeyerek lafla ,peynir gemisi yürütmeden işimizin başında olacağız.

Yazıkonak'ta MHP Rüzgarı!

BİR ÇOCUK DEĞİŞİR DÜNYA DEĞİŞİR!

Siyasete girmeye karar verdiğim anda, tüm planlarımda, konuşmalarımda ve sloganlarımda nereden başlayacağım hep belliydi, oda her zaman çocuklar ve gençlerdi. Eğitime yapılacak yatırım insana yapılan yatırımdır insana yapılan yatırım da insanlığa ve insanlığın geleceğine, refahına, huzuruna yapılan yatırım demektir. Bu sebeple projelerimi en başından beri bunlar üzerinden şekillendirdim. Şu an yaptığım ve yapmakta olacağım her şey öncelikle onlara hizmet edecek.

Yazıkonak'ta MHP Rüzgarı!

AMACIM GÜNÜ KURTARMAK DEĞİL!

Koktaş; Profesyonelliği bir düşünce ve davranış biçimi olarak kabul ederek girdiğimiz bu yolda bütün olaylar karşısında profesyonelce düşünecek ve ona göre hizmetleri biçimlendireceğiz dedi.
Profesyonel insan, neden, niçin, nasıl sorularına cevap arayan insandır. Bu sebeple olaylara ön yargılı bakmaz. Bu soruları soran insan öz eleştiri yapıyor demektir. Öz eleştiri yapmayan insan önce kendini daha sonra hitap ettiği kesimi anlayamaz. 

Sadece profesyonel düşünebilen insan sorunlara çözüm arayışı içinde olur. Buna karşın hayata amatörce bakan insanlar, günü kurtarmak, sorunların etrafında dolanarak sonuca varmayı istemeyen insandır. Biz günü değil öncelikle çocuk ve gençlerin geleceğini kurtaracağız.
 
ELAZIĞ BÜYÜK ŞEHİR YAZIKONAK MERKEZ İLÇE OLMALI!

Yazıkonak’a dair tüm problemlere hakimiz. Tüm gezilerimizde esnafı, kadınlarımızı, gençlerimizi, yaşlılarımızı dinledik. Gerek bir masa başında çay sohbetinde ,gerek bir halı sahada gol sevincinde gerekse bir kaldırım taşında yorgunluk dindirirken birinci ağızdan söylenilen her şeyi not aldık .Bu konuda yapılması gereken şeyleri il başkanımız Yunus Bal’a ,vekilimiz Semih Işıkver’ e  sunumumuzu yaptık .Bu konuda verdiğimiz her söz aynı zamanda onların sözüdür dedi”dedi.