Ömer Enes YILAR

Türkiye Gerçekleri

Ömer Enes YILAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sadece ülkemiz değil dünyanın sorunları ile ilgili verdiği mücadeleye haksızlık etmeyelim ve ülkemizin geldiği konumun da hakkını verelim. 

Ülkemizin dış siyasette kazandığı tecrübe ve imajı gün geçtikçe artarken, ülkemizin yaşadığı ekonomik sorunlar ise gün geçtikçe büyümeye devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın her fırsatta vatandaşımızı zamlara ve enflasyonlara ezdirmeyeceğiz sözünü rağmen ne yazık ki halen zamlar ve enflasyon yükselmeye devam ediyor. 

Sanki birileri düğmeye basıyor ve Erdoğan’ın sözlerini boşa çıkarmak için yoğun çaba harcıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, gece gündüz demeden mücadele ederken, birileri bu mücadeleye zarar vermek için çalışıyor. 

Halkımızın bildiği tek bir gerçek var, o da ülkemizde yaşanan tek sorun ekonomik sorunlardır. Onun dışında ülkemiz her anlamda zirveye çıkmış ve gerek savunma sanayisinde gerekse sağlıkta önemli başarılar yakalamıştır. 

Gelin görün ki ülkemizin de bir gerçeği var ve bu gerçek tencere kaynamadıktan sonra yapılan her önemli hizmet gölgede kalıyor. 

Bu nedenle ekonomik sorunların çözümü için Erdoğan kadar ilgili bütün kurumların da yoğun çaba göstermesi ve Erdoğan’ı mahcup etmemesi gerekiyor. Halkımız bu ekonomik sorunların biteceğine inanıyor ama bu sürecin daha da fazla sancılı geçmemesini istiyor. 

Herkesin elini taşın altına koyması lazım. Yoksa bu süreç daha uzun sürer ve olan halkımıza olur… 

Bizden söylemesi…
 

Yazarın Diğer Yazıları