Yanılmışız…

Son yıllarda gördüğümüz ve yaşadığımız olaylarda gösterdi ki isim tanımada çok hatalar yapmışız.

Yanılmışız…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Siyasi liderlerin millilik özellikleri ile kategorize  ettiğimizde Deva Lideri Babacan’a göre Gelecek Lideri Ahmet Davutoğlu’nun daha milli ve ülkesi konusunda daha hassas olduğunu dost meclislerinde hep ifade edegeldik. Hatta bazı parti liderlerinin bir proje olduğunu ama Davutoğlu’nun asla böyle bir konumda olmadığını da ısrarlı bir şekilde dile geçirmişliğimiz çok olmuştur. Taki bu habere kadar.

Uyuşturucu ile Topyekun Mücadele Programı'nı açıklayan Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, dün katıldığı bir etkinlikte iktidara yönelik sert suçlamalar yöneltti. 

Başbakanlık yaptığı dönemde kendisinin de kullandığı Türkiye Cumhuriyeti'ne ait uçakla uyuşturucu taşındığını ifade eden Davutoğlu, "Eğer bu uçak bu şekilde yakalandıktan sonra İçişleri Bakanı hala o koltukta oturuyorsa ve Cumhurbaşkanının sesi çıkmıyorsa kimse milli haysiyetten bahsedemez" diye konuştu.

Haber bu. Davutoğlu, resmen ve alenen Türkiye Cumhuriyetinin ve bakanlıklarını uyuşturucu kaçakçılığı yapmakla itham ediyor. 

Bu insan, bu ülkede başbakanlık yapmış, dış işleri bakanlığı yapmış ve günün sonunda siyasi hırslarına yenik düşerek böylesine bir beyanda bulunma gafletini de göstermiş biri olarak çıktı karşımıza.

Dedik ya artık insan tanımada epey performans ve feraset kaybı yaşıyoruz. Bundan böyle güven ve duruş sorgulamada daha seçkin, daha temkinli ve duygudan ziyade daha nesnel olacağıma dair kendime söz verdim. İnşallah yeniden  duygularımıza ve hislerimize  mağlup olmayız.