Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Hakemler, Elazığspor'u doğramaya devam ediyor
Haber Merkezi
Haber Merkezi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hakemler, Elazığspor'u doğramaya devam ediyor

TFF 3. Lig 1. Grup'un 19. Haftası'nda oynanması gereken ancak olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen Başkent Gözgözler Akademi FK maçını Çarşamba günü Doğukent Stadı'nda oynayan Elazığspor, hakemin bariz hatalarından dolayı 3 puan alacağı maçı 1 puanla tamamladı. Maçın Diyarbakır Bölgesi Hakemi Metin Ateş'in maç içinde verdiği, vermediği kararlardan dolayı olası bir 3 puandan olan Elazığspor, maç sonu görüntüler eşliğinde hakem hatalarını sosyal medya hesaplarından video eşliğinde paylaştı.

Diyarbakır Bölgesi Orta hakemi Metin Ateş ve yardımcılarının performansları! Başlığıyla hakem hatalarını paylaşan Elazığspor, her paylaşımın altına Türkiye Futbol Federasyonu’nu etiketleyerek tepkisini gösterdi.
Henüz 1. Dakikada Salih Polatdemir’in ceza sahasında düşürülmesi pozisyonunu es geçen hakem Metin Ateş, Maçın 4. dakikasında ise Fırat Ergün’ü son adam olarak düşürülmesinde rakip futbolcuya kırmızı kart göstermedi. Maçın ikinci yarısında Elazığspor’un kontra atağa çıktığı pozisyonda sarı kartlı futbolcu yerine, diğer futbolcuya kart gösteren hakem Ateş, Fırat Ergün’ün ceza sahasında yerde kaldığı ve penaltı çalınması gereken pozisyonu ise ceza sahası dışında gösterdi.

 

Yeni Videolar