Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Esnaf Gelene Geçene Durduk Yere Saldırıyor
Haber Merkezi
Haber Merkezi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Esnaf Gelene Geçene Durduk Yere Saldırıyor

Elazığ'da esnafın müşteriye saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı. İddiaya göre durduk yere ensafa ve müşterilere saldıran esnafın gözaltına alındığı ve daha sonra serbest bırakıldığı öğrenildi.

İzzetpaşa Mahallesi’ndeki bir esnaf, iddialara göre dükkanına gelen müşterilere ve bölge esnafına durduk yere saldırıyor. Akıllara durgunluk veren olayda bölge esnafları yetkililere seslenerek gerekli adli işlemlerin yapılmasını istiyor.

İddiaya göre bir süre önce İzzetpaşa Mahallesi'nde bir dükkanda iş yapmaya başlayan esnaf, akıllara durgunluk verecek bir şekilde alışveriş yapmak için dükkanına gelen müşterilerine ve çevredeki esnafa saldırmaya başladı.

Esnafın müşterilere saldırı anı ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

SEBESİZ ŞEKİLDE SALDIRIYOR

Esnafların iddialarına göre, şahıs bir süre önce İzzetpaşa Caddesi üzerinde bir dükkanda esnaflık yapmaya başlıyor. Olaylarda o andan itibaren baş gösteriyor. Esnaf, dükkanından alışveriş yapan vatandaşlara durduk yere saldırıyor. Saldırının boyutu bazen artıyor ve esnaf müşterilerine bıçakla dahi saldırı gerçekleştiriyor.

GÖZALTINA ALINIP SERBES BIRAKILMIŞ

Saldırdığı müşteriler ve bölge esnafıyla birlikte Mahalle Muhtarı tarafından da defalarca emniyet ekiplerine bildirilen esnafın defalarca gözaltına alınarak serbest bırakıldığı da iddialar arasında.

VATANDAŞ VE ENSAF ÇÖZÜM BEKLİYOR

Mahallede yaşayan vatandaşlar ve esnaflar küçük çocuklara bile saldırdığı idda edilen şahsısla ilgili yetkililerden çözüm bekliyor.

Yeni Videolar