Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Elazığlı teyzeden CHP'lilere  'İnsan Kendi Ayağına Sıkar mı?' Tepkisi
Haber Merkezi
Haber Merkezi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığlı teyzeden CHP'lilere 'İnsan Kendi Ayağına Sıkar mı?' Tepkisi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak ve 10 CHP Milletvekili ile Elazığ'a gelen heyete Elazığlı bir teyze, tepki gösterdi.

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Elazığ’a gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak ve beraberindeki heyet Kapalı Çarşı ziyareti esnasında emekli bir teyze ile karşılaştı. Heyet ile yaşlı teyze arasında ekonomi konusu açılınca teyze heyete, “İnsan kendi ayağına sıkar mı” diyerek tepki gösterdi.

“ZAMLARI TAYYİP ERDOĞAN MI YAPIYOR?”
Fiyat artışlarından yalnızca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sorumlu tutulduğunu belirten teyze, şunları söyledi: “Kapalı Çarşı’da ziyaretlerini sürdüren heyete emekli bir teyze, “Ben zamanında hastanede yattığımda bir ilaç bulamıyordum. Şimdi benim eşim hastanede yatiyor; aynı 5 yıldızlı otel gibi. Yemeği, bakımı her şeyi… Niye ortaya düşmüşsünüz? Hiç pahalı değil. Herkes alıp zıkkımlanıyor. Herkes alıp yiyor. Biz emekliyiz. Allah’a şükür paramı bile arttırıyorum. Bu zamları zenginler yapıyor. Hep fabrikatörler, market açanlar onlar yapıyor. Tayyip Erdoğan mı yapıyor. Herkes Tayyip Erdoğan yapıyor diyor. Sen olsan ayağına sıkar mısın? Bir zaman biz sigorta hastanelerinde birbirimizin saçını yoluyorduk ilaç kuyruğunda. Siz Türkiye’ye bakın. Dışarıya bakmayın.”

AK PARTİLİLERİN YAPAMADIĞINI TEYZE YAPTI
CHP heyetinin Kapalı Çarşı ziyadesinde denk geldiği yaşlı teyzenin söyledikleri, bugüne kadar  Ak Partili siyasetçilerin anlatamadığı hizmetleri bir çırpıda ve Anadolu insanının arifliğiyle anlatması takdir görürken, CHP heyetinin olayı geçiştirmeye çalışması da dikkatlerden kaçmadı.

Yeni Videolar