Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Cebrail Top 'Biz Turistlerin Ayağına Gideceğiz'
Haber Merkezi
Haber Merkezi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cebrail Top 'Biz Turistlerin Ayağına Gideceğiz'

Seren TAŞ/Elazığ Bakkallar ve Esnaflar Oda Başkanı Cebrail Top, İstanbul'da düzenlenecek Yöresel Ürünler ve Lezzet Günleri ile ilgili gazetemize önemli açıklamalarda bulundu.

Top, yaptığı açıklamada; “Odamıza bağlı esnaflarımız neredeyse ben esnaflar oda başkanı olarak onların yanında olacağım. İstanbul’daki hemşehrilerimizi de fuara muhakkak bekliyoruz” dedi.

Hem Elazığ’ın tanıtımını yapmak hem de pandemi ve deprem nedeniyle zor günler geçiren Elazığlı esnaflara katkı sağlamak amacıyla Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Başkanlığı yaptığı çalışmalara devam ediyor. 

Bu Kapsamda 27-31 Ekim tarihleri arasında İstanbul’da Yöresel Ürünler ve Lezzet Günleri düzenlenecek. Düzenlenecek etkinlikle ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Başkanı Cebrail Top, pandemi ve depremden dolayı ilimizin zor günler geçirdiğini ve bu etkinliklerin esnafların yaralarını bir nebze de olsun kapatacağını belirtti. 

Etkinliğe destek veren CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ve Ümraniye Belediyesi’ne teşekkür eden Top, düzenlenecek etkinlikte orcikten pestile, üzümden pekmeze Elazığ’ın tüm yöresel ürünlerinin tanıtılacağını kaydetti. 

Özellikle pandemi nedeniyle bu yıl Elazığ’a beklenen turistlerin gelemediğini söyleyen Top, bu etkinlikle yöresel ürünleri turistlerin ayağına götüreceklerini vurguladı. 

Başkan Cebrail Top, aynı zamanda 3. etkinliğin İzmir’de yapılacağı müjdesini hem Elazığ esnafına hem de İzmir’de yaşayan ancak bu yıl şehrimize gelemeyen hemşerilerimiz ile tüm İzmirlilere verdi. 
 

Yeni Videolar