Vekillerin Gündemi Elazığ'a Hizmet

28 Mayıs seçimi ile Türkiye Yüzyılını başlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın birlik ve beraberlik vurgusu, yerel siyasetçilerde de karşılık buldu. Ak Parti Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, Elazığ'ın sorunlarının çözümü için kurum bilgilendirme toplantılarına Cumhur İttifakı Milletvekilleri olarak katılacaklarını, toplantılara CHP Milletvekili Gürsel Erol'un da davet edildiğini ifade etti.

Vekillerin Gündemi Elazığ'a Hizmet
TAKİP ET Google News ile Takip Et

14 Mayıs seçimlerinde meclis çoğunluğunu elde eden,  28 Mayıs seçimleriyle de 13. cumhurbaşkanı seçilen Cumhurbaşkanı Erdoğan, mazbatasını aldıktan sonra yaptığı ilk konuşmada birlik beraberlik mesajı vermiş ve tüm kesimlerle birlikle ülkenin gelişmesine yoğunlaşacaklarını ifade etmişti.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yapılan törende birlik mesajı veren Erdoğan, “Hangi siyasi görüşe, kökene, meşrep ve mezhebe mensup olursa olsun, 85 milyonun tamamını bağrımıza basacağız. 21 yıllık iktidarlarımız döneminde bu hassasiyetimizi hep muhafaza ettik. Hizmet götürürken kimsenin inancına, oyunun rengine bakmadık. Bölgecilik, particilik veya ayrımcılık hiçbir zaman yapmadık.” demişti.

YERELDE BİRLİK MESAJLARI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın verdiği birlik ve beraberlik mesajları, ilimiz siyasetinde de etkisini gösterdi.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, yayınladığı sosyal medya paylaşımında Elazığ’ın sorunlarını ve çözümlerini tüm milletvekilleriyle istişare ederek çözeceklerini dile getirdi.

MİLLETVEKİLİ NAZIRLI:“ELAZIĞ’I MERKEZE ALAN ÇALIŞMALARA HIZLI BİR ŞEKİLDE BAŞLIYORUZ”

Elazığ’da yeni bir dönemin başladığını ifade eden Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, sosyal medya paylaşımında şu görüşleri dile getirdi.

“Kıymetli hemşehrilerim, Tevdi ettiğiniz görevin gereği olarak Ankara'daki görüşmelerin akabinde Türkiye Yüzyılı'nda Elazığ'ı merkeze alma hususunda çalışmalarımıza hızlı şekilde başlıyoruz.

İlk olarak Elazığ'daki kurumlarımızın bilgilendirme toplantıları ile başlayacağız. Bu toplantılarda Cumhur İttifakı bünyesinde AK Partili Milletvekilleri olarak bizler, MHP Milletvekili Semih Işıkver ile katılım sağlayacağız. Ayrıca Cumhurbaşkanımız'ın tüm siyasi partilere ve toplumumuzun her bir kesimine hitap ettiği gibi "Türkiye Yüzyılı'nı birlikte inşa edelim" çağrısına binaen CHP Milletvekili Gürsel Erol da davet edilmiş ve kendisi katılacağını iletmiştir.”

ELAZIĞ İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ

Ak Parti Milletvekili Mahmut Nazırlı’nın Elazığ için tüm milletvekillerinin  ortak çalışma yaparak problemlerin çözümüne katkı sunma gayreti memnuniyetle karşılandı.

Elazığ’ın problemlerinin Elazığ halkının oyunu alarak seçilen milletvekilleri tarafından masaya yatırılarak çözüm arayışına girilmesi güç birliği ve ortak akılla hareket edilmesini getirecek.

VATANDAŞTAN TAM DESTEK

İlimiz milletvekillerinin birlikte hareket etmesinin şehir adına önemli bir sinerji oluşturacağını ifade eden vatandaşlar, Milletvekili Nazırlı’nın bu çağrısını anlamlı buluyor.

Yeni dönemde kısır tartışma ve polemiklerden uzak durulması gerektiğine dikkat çeken vatandaşlar, Türkiye yüzyılı vizyonuna yakışan bir olgunluk ve beraberlik ruhuyla milletvekillerinin şehrin çıkarlarına yönelik adım atmaları gerektiğini ifade ediyorlar.