Ve Nihayet… Elazığ'da Sayı 5 Oldu

Uzun bir zamandır Elazığ'ın ihtiyacı olduğu halde bir türlü faaliyete geçemeyen 5. Noter, Doğukent Mahallesi'nde hizmet vermeye başladı.

Ve Nihayet… Elazığ'da Sayı 5 Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malatya, Bingöl, Muş ve Diyarbakır gibi çevre illerimizde noter sayısı 7-8’i bulurken Elazığ’da ciddi bir ihtiyaç olmasına rağmen yalnızca 4 noterle hizmet veriliyordu.

Bu konu hem yerel basında hem de Elazığ kamuoyunda sıklıkla dile getirilirken geçtiğimiz aylarda Resmi Gazete’de yayımlanan kararla şehrimize 5. Noterliğin kurulacağı yer belli olmuştu. 

5. NOTER DOĞUKENT MAHALLESİNDE HİZMET VERECEK

Elazığ, kendinden çok daha az nüfuslu illerden bile daha az noter sayısına sahip olması nedeniyle büyük bir mağduriyet yaşıyordu. Günün her saatinde yoğunluğun yaşandığı noterler talebi karşılayamıyordu. Nihayet 5. Noter kuruldu ve Doğukent Mahallesi’nde hizmet vermeye başladı.

LOKASYONU HARİKA

5. Noter’in Doğukent Mahallesi’nde yer alması özellikle Sanayi Mahallesi’ne yakın olması nedeniyle araç alış ve satış işlemlerinin burada yapılmasını kolaylaştıracak ve diğer noterlerde bu nedenden kaynaklı yoğunluk oluşmasının önüne geçecek. Aynı zamanda Elazığ’ın doğu tarafında yaşayan vatandaşlar işlerini buradan rahatlıkla halledebilecek.

İşte adres: