Vali Toraman, Şehidimiz Yusuf Ataş'ın Vasiyetini Yerine Getirdi

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Kuzey Irak'ta şehit olan hemşehrimiz Yusuf Ataş'ın vasiyetini yerine getirmek için 6 yaşındaki lösemi hastası Elif'in tüm ihtiyaçlarının karşılanacağını duyurdu.

Vali Toraman, Şehidimiz Yusuf Ataş'ın Vasiyetini Yerine Getirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 1 Ekim'de teröristler tarafından açılan taciz ateşi sonucu hemşehrimiz kahraman Astsubay Çavuş Yusuf Ataş şehit olmuştu. Şehidimiz Ataş vasiyetini açıkladığı görüntüde, “Benim vasiyetim. Hayattan en çok istediğim şey, bir tane kız çocuğum olsun istiyorum. Eğer ölürsem bir tane lösemili kız çocuğunun hayatı boyunca tüm masraflarını karşılayın. Benim vasiyetim budur. Bir de bayramda gidin annemin, babamın elini öpün” ifadeleri yer aldı.

Bunun üzerine Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman şehidimiz Yusuf Ataş’ın vasiyetini yerine getirmek için 6 yaşındaki lösemi hastası Elif’in tüm ihtiyaçlarının karşılanacağını açıkladı. 
Elazığ Valiliği, “Pençe-Kilit Operasyon Bölgesinde Şehit düşen Kahraman Hemşehrimiz P. Asb. Çvş. Yusuf ATAŞ’ın vasiyeti yerine getirildi. Valimiz Ömer TORAMAN, Şehidimizin ailesi ve ilimizde lösemi tedavisi gören Elif’in ailesi ile bir araya geldi. Şehidimizin vasiyeti doğrultusunda 6 yaşındaki lösemi hastası Elif kızımızın ihtiyaçları karşılanacaktır. Bu vesile ile Şehitlerimize Allah’tan rahmet, hastalarımıza şifa diliyoruz” dedi.