Vali Kaldırım'dan Elazığspor'a destek

Haber: Hüseyin Kabukçu

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Elazığspor Yönetim Kurulu ve spor basını ile kulüp tesislerinde dün düzenlenen kahvaltı orga

Vali Kaldırım'dan Elazığspor'a destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Elazığspor Yönetim Kurulu ve spor basını ile kulüp tesislerinde dün düzenlenen kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi. Elazığspor Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen organizasyona Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Elazığspor Başkanı Sedat Karataş, Elazığspor 2. Başkanı Karahan Çelik ve Elazığ’da görev yapan basın mensupları katıldılar.

“ELAZIĞSPOR ŞEHRİN EN ÖNEMLİ MARKA DEĞERİ”
Ailesiyle birlikte Elazığsporlu olduklarını kaydeden Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, “Spor kulüpleri şehirler için çok önemli. Elazığspor şehrin en önemli marka değeri. Futbol şehrin önemli tanıtım yüzü. Elazığspor geçmişte ciddi başarılar yakalamış. Elazığlılar’ı bir araya getirmiş önemli bir faktör. Sporun içinden gelen birisiyim. Geçen yıl ayakta durdu Elazığspor. Bu sene de çok güzel transferler yaptı. Son olarak Andreas Tatos’u aldılar. Olympiakos’tan bildiğimiz, seyirciyi tribüne çekecek bir oyuncu” şeklinde konuştu.

 

“MEHMET ALTIPARMAK’IN SÖZÜ VAR”
Trabzon Başkanı Muharrem Usta ile transfer konusunda görüştüğünü kaydeden Kaldırım, “Gerekirse oradan da bir oyuncu takviye yapılabilir. Elazığspor bu sene hedefleri olan bir kulüp. Uyum sorununu hızla hdigeretmemiz lazım. Mehmet Altıparmak’ın sözü var şampiyonluk diye, inşdigerah hedefe ulaşırız. Uyum çok önemli. Bütün kesimlerin takıma iyi motivasyon vermesi lazım. Herkes gelip geçici, Elazığspor kalıcı” dedi.

 

“DESTEK İÇİN ERZURUM’A GİDECEĞİZ”
Haftaya Pazar Elazığspor’un Erzurum’da yaptığı 2. Etap Kampı’nı ziyaret edeceklerini ifade eden Vali Çetin Oktay Kaldırım, “Takımımıza destek olmak için Erzurum’a gideceğiz. Bugün buraya iadeti ziyarete geldim. 11 Ağustos’ta lig başlıyor. 50. Yıla dönük bir etkinlik olacak. 4 Ağustos’taki geceye inşdigerah bizde katılacağız. 5 Ağustos’ta Erzurumspor’la dostluk maçı için hatıra bileti bastırıldı, kulübe katkı olsun diye. Tüm taraftarların destek olması gerekiyor. Bizde valilik olarak 5 Bin bilet aldık” ifadelerini kullandı.

 

“ELAZIĞSPOR’DAN ABİLİK BEKLİYORUZ”
Takım başarılı olduğunda şehrin geliştiğini dile getiren Kaldırım, “amatör kulüplere de destek vereceğiz şehrin gelişmesi için. Gençlerin farklı alanlara gitmemesi için, meslek sahibi yapmak için yapacağız. Su sporları, kayak merkezi için projeler yapacağız. Yamaç paraşütü, dağ bisikleti yapacağız. Elazığspor’dan bu konularda abilik bekliyoruz. Elazığspor’u yaşayan bir mekanizma haline getirmemiz lazım” diye konuştu.

STADYUMDA SON DURUM…
Stadyumu hakkında da görüşlerini bildiren Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, “Elazığ ve Erzincan yatırım programına girdi bildiğiniz üzere. Bir projenin yapılmasında en önemli aşama yatırım programına girmesi. Deprem testini yaptıracağız ve ardından proje çalışmalarımız olacak. Tüm milletvekillerimize, katkı veren isimlere teşekkür ediyoruz. Şehrimizin bütün yönleriyle bir spor kenti olmasını arzuluyoruz” şeklinde konuştu.

 

KARATAŞ: “SIKINTILAR DEVAM EDİYOR”
Elazığspor Başkanı Sedat Karataş ise Vali Çetin Oktay Kaldırım’a ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, “Elazığspor ve Elazığ’ın dertleriyle geldiğiniz süre içerisinde hemhal oldu sayın valim. Ben Elazığspor camiası adına teşekkür ediyorum sayın valime. Elazığspor bir taraftar daha kazandı. 1967’de kurulan Elazığspor’umuz 50. yılında. Borcun 3’te 2’sini ödeyerek geçen seneyi kazasız belasız atlattık. Sıkıntılarımız devam ediyor. Değerli devlet büyüklerimizin katkılarıyla, şehrin tüm paydaşlarıyla STK’ları ile 50. Yılında kulübü hak ettiği  yere taşıyacağımıza inanıyorum. 10 tane transfer yaptık şu ana kadar” dedi.
Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım daha sonra kulüp tesislerini gezdi.