VALİ ÇETİN OKTAY KALDIRIM KOVANCILAR İLÇESİNDE ZİYARETLERDE BULUNDU

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Kovancılar ilçesi ziyaretleri kapsamında bir dizi açılış programına katılarak, ilçe halkıyla bir araya geldi.

VALİ ÇETİN OKTAY KALDIRIM KOVANCILAR İLÇESİNDE ZİYARETLERDE BULUNDU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kovancılar Çakırkaş ‘ta bulunan Beşiktaş İlkokulunu  ziyaret eden  Vali Çetin Oktay Kaldırım burada minik öğrencilerle bir süre sohbet ettikten sonra okul bünyesinde hayırsever Hacı Ali Çiftçi ve Feride Çiftçi’nin katkılarıyla yapılan Bilişim ve Ana Sınıfı’nın açılışını  yaptı.

Burada yaptığı konuşmada Vali Çetin Oktay Kaldırım “ Eğitim bizim en kıymetli varlığımızdır. Zira devletler ekonomiyle, sanayiyle kalkınmayla bir yere kadar gidebilir. Ama bir medeniyet inşa etmek ve bunu kalıcı hale getirerek kalkınmayı gelişmeyi sürdülebilir kılmanın yegâne yolu kaliteli nesiller yetiştirmektir. İyi insan, ahlaklı, erdemli insan yetiştirmeyen toplumlar başarısız kalıyorlar. Bence yatırımların en güzeli gelecek kuşaklarımız için yapacağımız eğitim yatırımlarıdır. O yüzde bugün hayırsever Hacı Ali amcamızın ve kıymetli eşlerinin adına yapılan sınıfların açılışını yapacağız. Bu anlamda hayırseverlerimize katkı ve desteklerinden dolayı çocuklarımız adına teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Sınıfların açılışının ardından Çakırkaş Cumhuriyet Mahallesi Cami’inde yine hayırsever Hacı Ali Çiftçi’nin katkılarıyla yapılan kütüphanenin açılışını yapan Vali Çetin Oktay Kaldırım açılışın ardından cami çıkışında vatandaşlarla sohbet etti.

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım  Kovancılar ilçesi programı kapsamında daha sonra Serdarlar Elazığ Jandarma Özel Harekât tabur komutanlığını ziyaret etti.

Burada İl Jandarma Komutanı Jandarma  Albay Gökhan İnan tarafından karşılanan Vali Kaldırım şeref defterini imzalayarak bilgiler aldı ve komandolarla birlikte yemek yedi.

Yaklaşık beş saat süren Kovancılar ilçesi programından sonra Vali Çetin Oktay Kaldırım dönüş yolunda Merkeze bağlı Değirmenönü köyünü ziyaret etti. Köyde incelemelerde bulunan Vali Kaldırım köy sakinleriyle sohbet etti.