Uzun Süre Sonra Fırat Üniversitesi'nden Bir İlk

Fırat Üniversitesi'nde gerçekleştirilen Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavları tamamlandı. Gerçekleştirilen sınavlarla ilgili Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi ve Eğitim Bir Sen Elazığ 2'nolu Şubesi açıklama yaparak sınavların şeffaf bir şekilde gerçekleştirildiği için Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş'a teşekkür ettiler.

Uzun Süre Sonra Fırat Üniversitesi'nden Bir İlk
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fırat Üniversitesi’nde Görevde Yükselme ve Unvan Değişiklikleri uzun bir sürenin ardından ilk kez sınavla gerçekleştirildi. 

Yazılı sınav ve mülakat ile gerçekleştirilen sınavların şeffaf ve adil bir şekilde gerçekleştirilmesi hem sınava giren tüm personelleri memnun ederken hem de ilgili iki sendikanın da takdirini topladı. 

İKİ SENDİKA AYNI GÖRÜŞTE BULUŞTU

Fırat Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavlarıyla ilgili Eğitim Bir Sen 2’nolu Şube Başkanı Haluk Aras ve Türk Eğitim Sendikası Elazığ Şube Başkanı Fatih Murat Taşkın benzer açıklamalar yaparak sınavların şeffaf ve adil bir şekilde yapılmasından dolayı Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’a teşekkür ettiler. 

EĞİTİM BİR SEN 2’NOLU ŞUBE: ŞAİBESİZ VE ŞEFFAF BİR ŞEKİLDE SONUÇLANMIŞTIR

Eğitim Bir Sen 2’Nolu Şube Başkanı Haluk Aras açıklamasında; “Fırat Üniversitesi GYS ve UDS süreci şaibesiz ve şeffaf bir şekilde sonuçlanmıştır. Başta Rektörümüz Sn. Prof. Dr. Fahrettin Göktaş olmak üzere sınavın açılmasına ve yürütülmesine katkı sunan, emek veren herkese teşekkür ediyoruz. Sınavı kazanan adaylarımızı tebrik ediyoruz.

Sınav, Atatürk Üniversitesine yaptırılmış, adaylar kendi soru kitapçıklarına ve cevaplarına ulaşabilmiş; mülakat sistemi ve puanlaması yazılı sınav sonucunu yansıtmıştır” dedi. 

TÜRK EĞİTİM SEN: FIRAT ÜNİVERSİTESİ YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR EDERİZ

Türk Eğitim Sen Elazığ Şube Başkanı Fatih Murat Taşkın ise açıklamasında; Fırat Üniversitesi Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınav sonuçları açıklandı. Bu sınav sürecini; olması gereken ve de tam olarak önerdiğimiz şekilde objektif, şeffaf ve adil olarak yürüten, akıllarda zerre soru işareti bırakmayan Fırat Üniversitesi yönetimine, Rektör Hocamız Fahrettin Göktaş Bey'in şahsında teşekkür ederiz. 23 Kasım 2022 tarihinde attığım ve Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi olarak irade beyanımız olan paylaşımlarımız bu şekildedir. Süreci noktası virgülüne bu şekilde tamam eden Fırat Üniversitesi yönetimine bir kez daha teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.