Uyumla Gelen Başarı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın iki yıl içinde hayata geçirdiği projelerin tanıtımının yapıldığı toplantıya katılan milletvekilleri, Bakan Yardımcısı ve ilimiz Valisi Erkaya Yırık, hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini ifade ederek Başkan Şerifoğulları'na teşekkür duygularını ifade ettiler.

Uyumla Gelen Başarı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hem Ak Parti Milletvekilleri Metin Bulut ve Tolga Ağar, hem CHP Milletvekili Gürsel Erol, hem de Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç, güzel, etkili ve vurucu cümlelerle hizmetlere tam not verdiler.

Ak Parti Milletvekili Tolga Ağar, hizmetler karşılığındaki memnuniyeti “ben de bu kadar iş yapıldığını bilmiyordum” samimi cümlesi ile ortaya koyarken, Milletvekili Metin Bulut’un teşekkür ile birlikte uyuma ve ortak gayret ve çabaya dikkat çekmesi de önemliydi.

Geçmiş dönemlerde, CHP Milletvekili Gürsel Erol hariç ki o hep objektif olmuştur diğer milletvekillerinin kendi partisinden olan belediye başkanının hizmetlerini değil övme ve teşekkür etme, görmezden gelme ve yok sayma gibi bir eğilimleri vardı.

Nasıl oluyor ve ipler nerede kopuyordu bilinmez ama belediye ayrı, siyaset ayrı işliyordu şehirde. Ak Parti Milletvekili Metin Bulut, Başkan Şerifoğulları’nın hem şehrin hem de partililerin göğüslerini kabartan ve “gururumuz oldunuz” övgüsüne mazhar olmasında bir ekip başarısı olduğu vurgusunu yapması ve “uyum” a dikkat çekmesi, başarının bir kişi ve kurum değil, Ankara ayağıyla birlikte bir ekip başarısı olduğu ifade etmesi, yeni bir dönemle birlikte yeni bakış açısını da yansıtıyordu.

Milletvekili Bulut’un bu tespitinden önce Başkan Şerifoğulları  da sunumunda buna dikkat çekmiş, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakanlar ve özellikle ilkimiz milletvekillerine teşekkür etmişti.

Sonuçta uyum, koordine ve birlikte aynı hedeflere odaklanma başarı getirmiş ve hemşerilerimiz mutlu bir hayat yaşamalarına vesile olmuştu. Uyumunuz ve dayanışmanız ve hizmetleriniz daim olsun dostlar…