ÜSLUB-U BEYAN AYNİYLE İNSAN

ÜSLUB-U BEYAN AYNİYLE İNSAN
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“İkiyüzlüsün, şereften yoksunsun. Haysiyetten yoksunsun, onursuzsun ve şeytansın. Senden korkacak mıyız? Biz bu ülkenin topraklarında adım adım işgal edenlerden hiç korkmadık. Bu vatana ihanet edenlerden hiç korkmadık. Gazeteciler de şehit verdi, akademisyenler de siyasiler de şehit verdi. Senin söylediğin hiçbir şeyin, bizim inancımızda karşılığı yoktur. Sen bunların hepsine ihanet etmiş olan birisin. Şehide kelle diyen kişi, haysiyetsiz kişidir, onursuz kişidir, şerefsiz kişidir.”

Bu sözlerin muhatabı kim? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanını hedef alan  bu cümleleri söyleyen kim? CHP milletvekili  Engin Özkoç.

Sözlerin sarf edildiği mekân neresi? TBMM.

Bu hakaretlere karşı Ak partililerin tepkisi ne oldu? Ak Parti milletvekili Vahit Kiler, bir yumruk attı ve eli dört yerden kırıldı. Meclis karıştı ve televizyon muhabirlerinin haber retoriği ile “arbede” yaşandı.

Peki, bunlar neden yaşandı? CHP’lilerin genel olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan kin ve nefreti ve 30 yıl boyunca iktidar olamamanın hırsı ve kuyruk acısı.

Ve tüm bunlar hangi zamana denk geldi? Silahlı kuvvetlerimizin bahar kalkanı operasyonunu gerçekleştirdiği, ülke olarak birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gereken günlerde.

Ey CHP, ey siyaseti ülkenin önünde tutan zihniyet. Ey şehir kelimesine bile tahammül edememesini direk söylemeyip de bizim iktidarımızda şehitler tepesi boş kalacak diyerek söylediği sözün ne anlama geldiğini bile bilemeyecek kadar değerlerinden uzaklaşmış Esad hayranı ruhsuz insanlar…

Siz bu milleti de onun değerlerini de temsil makamında ve konumunda değilsiniz. Bazılarınızın  gözünüzü iktidar hırsı ve Recep Tayyip Erdoğan kini bürümüş. Bu nedenle bazılarınız  acilen tedavi görmesi gereken patolojik bir vaka. Metastaz yapmış ve ruhunuzla birlikte değerlerinizi de kangrene dönüştürmüş yürüyen ama asla akletmeyen canlılarsınız.

CHP’li Engin Özkoç’un sözlerine halkın yorumu ise tek cümle: “  Üslub-u beyan, ayniyle insan" Yani; bir insanın ifade tarzı kendisini anlatır. İnsan ne ise öyle konuşur…