Ülkede Vatan Haini Sorunu Var!

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi Yazıkonak Belediye Başkan Aday Adayı olan Murathan Koktaş iddialı açıklamalarda bulundu.

Ülkede Vatan Haini Sorunu Var!

Koktaş öncelikle son bir haftada vermiş olduğumuz 12 şehite Allahtan Rahmet, ailelerine baş sağlığı yaralılara acil şifalar diledi.
Elâzığ ve yöresi, 7. Yüzyılın ortalarından başlayarak, Bizans ile Araplar arasındaki savaşlarda dahil birçok savaşa sahne olmuş aynı zamanda savaşlarda çoğu zaman sınır konumunda bulunmuştur. 
Almış olduğumuz bu güç ve  bu zamana kadar getirmiş olduğumuz gelenekle Elâzığ her zaman ‘Milliyetçiliği ‘ile ön plana çıkan bir il olmuştur. 
Bunun en yakın örneklerini neredeyse her ilçe -köyde bulunan ve isimlerinin verilmiş olduğu köprü, karakol ve parklardan görmekteyiz. Başta Fethi Sekin olmak üzere Mehmet Şevket Uzun gibi birçok şehidimiz bu memleketin gururları olarak hem zihinlerimize kazınmış hem de tarihe geçmiştir.
Aynı zamanda gururlarımız olan bu kahramanların yanında ne yazık ki asıl bizim kim ve ne olduğunu bilmediğimiz vatan hainlerinin de aynı dönem gündem oluşları bizde derinden bir acı yaratmaktadır. 
Kanayan yaramız hiçbir zaman bu ülkenin evlatları olarak kardeşliğimiz, dostluğumuz değil her zaman içimizden ayrışan ve her dönem ön plana çıkan bu vatan hainleri olmuştur”dedi.
 
SİZ HELAL EDİN BİZ ETMİYORUZ!
 

Murathan Koktaş,”Son dönem Piyade Sözleşmeli Er Kemal ASLAN şehidimizin babasının twitter da atmış olduğu ‘Oğlum şehit oldu ne mutlu bana’ twiti tüm Türkiye’de yankı uyandırdı. 
Babamız yaşamış olduğu derin acısına rağmen kalbinden bu cümleleri söylemiş olsa da siyasetçiler olarak görevimiz hiçbir aileye bu cümleyi söyletmemek ve hiçbir eve bu ateşi düşürmemek olmalı.
Bizim evlat acısına rağmen böyle cümleler kuran babalarımız, bu ülkenin canı pahasına savaşan gencecik askerimiz, polisimiz ve emniyet güçlerimiz varken sırtımız yere gelmez.
Evet sırtımız yere gelmez ama bu gençlerimizin de gençliklerinin baharında sırtlarının o toprağa değmemesi benim ve bizlerin 
sorumluluğundadır.
Bu sebeple bu duruma sebep olanlara en başta ben sonra Milliyetçi Hareket Partisi olarak biz hakkımızı helal etmiyoruz”dedi.  
 Ülkede Vatan Haini Sorunu Var!
  
ARTIK HERKES ÇEKİLSİN BİZİ İZLESİN! 

Koktaş,’Siyasete girdiğim ilk günden beri amacımın günü kurtarmak değil profesyonel siyaset olduğunu dile getirmekteyim. Siyaseti ve belediyeciliği kapsayan tüm konular ile ilgili hazırlamış olduğumuz ve hazırlamaya devam ettiğimiz projelerimiz ile iddialıyız.
Bu nokta da yeni iddiam herkes çekilsin bizi izlesin! Çünkü ben bu yola çıkarken bir şeylerin aslında ne kadar yapılabilir olduğunu gösterebilmek için çıktım. Yapılması gerekenleri yaparken bundan önce yapılması gerekirken yapılmamış her şeyin hesabını sormaya da varım!
 Ülkede Vatan Haini Sorunu Var!
 
TAKLİT EDEN DEĞİL EDİLEN SİYASET YAPIYORUZ!  

Gerek planlarımız, projelerimiz gerek ise yazılarımız, paylaşımlarımız televizyon programlarımız ve haberlerimiz ile her zaman daha önce söylenmemişi söylemeye, zaten var olanı evirip çevirip dile getirmeye değil yeni alanlar ve düşünceler ile ön plana gelmeye çalıştım. Araştırmalarımı şimdiye kadar neler yapılmıştan çok neler yapılmamış üzerinden yaptım.
Çünkü biliyorum ki bazı şeylerin ne olmadığını söylemek ne olduğunu söylemekten daha kolay. 
Bu sebeple her zaman taklit edilen olmaktan yana asla rahatsız olmayacağımı aksine öncü olduğum için ekstra gururlanacağımı dile getirmek isterim”dedi.