Uğur Dündar Son Noktayı Koydu!

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan ve babası Erol Erkan hakkındaki iddialarla ilgili Sözcü yazarı Uğur Dündar'dan gündemi değiştirecek paylaşımlar geldi. Dündar, Elazığlı Hemşehrimiz Hafize Gaye Erkan'a böyle bir iftira atılacağını 15 gün önceden Kübra isimli MB çalışanının Erkan'ın annesine WahatsApp mesajıyla bildirdiğini yazdı.

Uğur Dündar Son Noktayı Koydu!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın babası Erol Erkan'ı, kendisini işten attığı gerekçesiyle CİMER'e şikayet eden Merkez Bankası eski çalışanı Büşra Bozkurt'tan yeni suçlamalar geldi. Sözcü'ye "CİMER’deki şikayetlerim eksik bile” diyen Büşra Bozkurt, baba Erol Erkan’ın, bir Merkez Bankası çalışanını tokatlayıp işten attığını iddia ederek olaya kamera kayıtları olduğunu söyledi.

Uğur Dündar Son Noktayı Koydu!

Sözcü yazarı Uğur Dündar ise sosyal medya hesabından Hafize Gaye Erkan'a komplo kurulduğunu iddia ederek WathsApp mesajlarını paylaştı. Merkez Bankası Başkanı Erkan'ın annesine Merkez Bankası çalışanı "Kübra" isimli bir kadından 1 ay önce "Hafize Hanım'a böyle bir iftira atacaklar" mesajı geldiğini belirten Uğur Dündar şunları yazdı: 

DÜNDAR: "GAYE ERKAN TÜRKİYE'YE KAYNAK BULMAYA ÇALIŞIRKEN İFTİRA SERVİS EDİLİYOR"

"Merkez Bankası Başkanı Gaye Erkan'ın emzirdiği bir bebeği var.

Bakıcı tutmak yerine anne ve babası bebeğe bakıyor. Onlar da emzirme saatlerinde işler aksamasın diye kendisiyle birlikte bankaya gidip geç saatlere  kadar orada kalıyorlar.

Bir banka çalışanı birkaç gündür Gaye Erkan'ın babasıyla ilgili iddialar dile getiriyor. Bunlardan biri de baba Erol Erkan'ın bir personeli tokatladığı iddiası.

Ancak Ocak ayı başında Kübra isimli bir personel, anne Gamze Hanıma bir WhatsApp mesajı gönderiyor ve kul hakkından korktuğunu belirterek böyle bir iftira atılacağını haber veriyor.

Nitekim Gaye Erkan ABD'de Türkiye'ye kaynak bulmaya çalışırken iftira servis ediliyor.

Demek ki birilerinin Gaye Erkan'ın bu çabalarından fena halde rahatsız oldukları anlaşılıyor."

Orta atılan bu iddiaların en başta Sözcü Gazetesi tarafından servis edilmesi ve bunun yine bir Sözcü Yazarı tarafından yalanlanması ise Hemşehrimiz Gaye Erkan'a atılan sistematik iftira ve algı oyunlarının en büyük göstergesi durumunda.