Tutaş: 'Bütün uğursuzlukları yıktık'

Elaziz Belediyespor Teknik Direktörü Alaattin Tutaş 1-0 kazanılan Karaköprü Belediyespor maçı sonrası, 'play-off oynamak istiyorsak, tüm maçlarımızı kazanmalıyız' dedi

Tutaş: 'Bütün uğursuzlukları yıktık'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 3. Lig 3. Grup’un 24. Haftası’nda konuk ettiği Karaköprü Belediyespor’u 1-0 yenerek play-off yolunda önemli bir 3 puanı hanesine yazdıran Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elaziz Belediyespor’da, karşılaşma sonrası Teknik Direktör Alaattin Tutaş değerlendirmelerde bulundu.

Zor bir maça çıkacaklarının bilincinde olduklarını söyleyen Tutaş, “Rakibe baktığınızda son 11 hafta mağlup olmamıştı. Son 3 deplasman mücadelesinden de galibiyetle ayrılmışlardı. Biz de dersimizi ona göre çalıştık. Hafta içerisinde arkadaşlarımızla buna göre konuştuk. Neler yapabileceğimizi, rakibin deplasmanda nasıl oynadığı konularını tartıştık. Buna göre de bir çalışma programı uyguladık. İç sahada her hafta ya yeniliyor ya da berabere kalıyorduk. Onu da aşmak zorundaydık. Biz ikinci yarıya başlarken belli totemlerimiz vardı. Kırmızı formanın uğursuzluğu, otobüsün uğursuzluğu gibi. İkinci yarı başladıktan sonra bütün uğursuzlukları yıktık. İç sahadaki galibiyet alamama durumunu da sonlandırdık. Doya doya galibiyetin mutluluğunu yaşayacağız. Önümüzde artık daha zorlu bir Aydınspor 1923 maçı var. Play-Off’a kalmak istiyorsak bütün maçlarımızı kazanmak zorundayız. Geldiğimiz günden itibaren de rahat bir maça çıkmadık. Çünkü her maçımızı stresle tamamladık. En ufak bir puan kaybında play-off’un dışında kalacağız. Onun için futbolcu arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Bugün değişiklik yaparken bile kimleri çıkarayım diye çok düşündüm. Herkes elinden geleni yaptı ve bu maçtan galip ayrıldık” ifadelerini kullandı.