Tutaş: 'Adımlarımızı sağlam atacağız'

Elaziz Belediyespor Teknik Direktörü Alaattin Tutaş, Tekirdağspor galibiyeti ve haftasonu oynanacak olan Karaköprü Belediyespor maçı hazırlıkları hakkında açıklamalarda bulundu

Tutaş: 'Adımlarımızı sağlam atacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 3. Lig 3. Grup’un 23. Haftası’nda deplasmanda karşılaştığı Tekirdağspor’u 2-1 mağlup ederek rahat bir nefes alan Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elaziz Belediyespor’da, Teknik Direktör Alaattin Tutaş açıklamalarda bulundu.

Tekirdağspor maçının oldukça sıkıntılı geçtiğine dikkat çeken Tutaş, “Rakibimizin son şanslarından biriydi ligde kalmak adına. Onlar kümede kalma adına sıkıntılı günler geçiriyor. 2-0’dan sonra çok pozisyona girdik ama değerlendiremedik. Rakibimizin farkı 1’e indirmesinin ardından son 10 dakika resmen bizim adımıza geçmedi. Ama sonunda kazandık ve 3 puanı hanemize yazdırdık. Haftasonu bir önemli maçımız daha var. Karaköprü Belediyespor ile karşılaşacağız. Adımlarımızı sağlam atacağız. Bu maçı da kazanıp, yolumuza devam edeceğiz inşallah” şeklinde konuştu.

HAZIRLIKLAR YARIN BAŞLIYOR

Pazar günü oynanan Tekirdağspor maçının ardından teknik heyet tarafından futbolculara 1 günlük izin verildi. Pazartesi gününü dinlenerek geçiren kırmızı – lacivertli oyuncular, yarın saat 18.00’de gerçekleştirilecek olan antrenmanla hazırlıklara başlayacak.