Türkmen: 'Sağlık çalışanlarımıza minnettarız'

Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Elazığ Şubesi Başkanı M. Sami Türkmen sağlık çalışanlarına teşekkür ederek, 'Evde kal Türkiye' mesajı verdi

Türkmen: 'Sağlık çalışanlarımıza minnettarız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Elazığ Şube Başkanı M. Sami Türkmen yaptığı açıklamada; “Bu süreci hep beraber atlatacaklarını belirterek, "Koronavirüs alacağımız tedbirlerden daha güçlü değil. Bu süreçte yaşlılarımızın ve sağlık sorunları olan vatandaşlarımızın evden çıkmamalarını istiyoruz." mesajı verdi.

Krizin üstesinden gelebilmek için daha çok fedakârlık yapılması gereken bir döneme girildiğini ve mutlaka evde kalmaya devam edilmesini isteyen Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Elazığ Şubesi de Dernek Başkanı M. Sami Türkmen, “Türkiye aldığı tedbirler sayesinde inşallah kısa sürede bu krizi atlatacaktır” dedi.

Türkmen, gerçekten çok önemli günlerden ve kritik noktalardan geçildiğini ifade ederek, dünyayı saran koronavirüsünün ülkeye verdiği sıkıntıların aşılması ve halkın sağlığının korunması için yapılan çalışmaların birlik ve beraberlik içinde aşılacağına vurgu yaptı.

Başkan Türkmen açıklamalarına şöyle devam etti;

“Biliyorsunuz çok zor bir süreçten geçiyoruz. Ülkemiz için, dünyamız için gerçekten zor bir süreç bu ama bu zor günleri kurallara uyarak atlatacağız. Her karanlık gecenin bir sabahı vardır. Sevdiklerimiz için, aile büyüklerimiz için, çoluğumuz, çocuğumuz için evde kalmalıyız. Gece gündüz sadece bizler için çalışan devlet büyüklerimiz, bizlerin sağlığı için çalışan sağlık emekçilerine Türkiye Saha Komiserleri Derneği Elazığ Şubesi olarak minnettarız. Lütfen evde kalarak onlara destek olalım. Yardımcı olalım. Evde kalalım.”