Türkiye'nin En Büyük Çanta Fabrikası Elazığ'a Kuruluyor

Ticari faaliyetlerine Elazığ'da başlayıp başarılı ve hızlı bir yükseliş ile Türkiye'ye ardından da Dünya'ya açılan TALO Deri Ürünleri İç ve Dış Ticaret firmasından Elazığ'ı heyecanlandıran dev bir yatırımın ilk adımları atıldı.

Türkiye'nin En Büyük Çanta Fabrikası Elazığ'a Kuruluyor

Türkiye’nin en büyük tam otomatik entegre bayan çanta fabrikası Elazığ’a kuruluyor.

Ticari faaliyetlerine Elazığ’da başlayıp başarılı ve hızlı bir yükseliş ile Türkiye’ye ardından da Dünya’ya açılan TALO Deri Ürünleri İç ve Dış Ticaret firmasından Elazığ’ı heyecanlandıran dev bir yatırımın ilk adımları atıldı.

Elazığ Organize Sanayi Bölgesinde 12.000 metrekare alana kurulacak olan  dev fabrika Türkiye’nin en büyüğü ve Avrupa’nın 3. büyük fabrikası olma özelliğini taşıyor. Türkiye’nin en büyük kapasiteli çanta fabrikasında 700 kişi istihdam edilecek.

TALO Deri Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Talo yaptığı açıklamada; “Doğup büyüdüğüm, ticarete başladığım bu topraklarda, kendi memleketimde böylesine büyük bir yatırımı gerçekleştirmek en büyük hayalimdi. Şuan Bu hayalimi gerçekleştirmiş olmanın gururunu ve sevincini doyasıya yaşamaktayım. Bir çok il ve o illerin önde gelen isimleri bu büyük yatırımı kendi şehirlerine yapmamız için ısrarcı oldular ve bir çok kolaylıklar teklif ettiler. Öncelikle bu ilgilerinden dolayı onlara da teşekkürlerimi sunuyorum. Lakin benim hayalim bu yatırımı Elazığ’a yapmak idi ve bu hayalimi de çok şükür gerçekleştirdim. Bu sürece gelene kadar desteklerini esirgemeyen Elazığ OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Suat Öztürk’e, bu büyük yatırımımızı Elazığ’a kazandırma noktasında her daim motivasyonumuzu yüksek tutan ve 6. Bölge Teşviklerini ilimize kazandıran eski dönem ETSO Başkanı Sayın İdris Alan’a, desteği olan herkese ve ilimizin güzide basın kuruluşlarına yürekten teşekkür ediyorum” dedi.