Türk Kadınlar Konseyi Derneği Elazığ Şubesi TJK Elazığ Hipodromunda

Türk Kadınlar Konseyi Derneği Elazığ Şube Başkanı Prof. Dr. Sema Temizer OZAN üyelerinden Prof. Dr. Enver Ozan ile birlikte, Elazığ Hipodrom Müdürü sayın Muhammet Demirçelik 'i ziyaret etti.

Türk Kadınlar Konseyi Derneği Elazığ Şubesi TJK Elazığ Hipodromunda

Temizer Ozan;

Rahmetli Fırat Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof.Dr. Mustafa Temizer hocanın büyük emekleri ile temeli atılan ve uzun yıllar  mahalli koşuların yapıldığı dağların, Keban Baraj Gölünün ve yeşil ovaların muhteşem manzarasını da  önüne alan dünyanın en güzel lokasyonuna sahip olan Elazığ Hipodrumu bugün modern bakımlı herkesi kendine hayran bırakan bir TJK Hipodromuna dönüşmüştür”dedi. 

Türk Kadınlar Konseyi Derneği Elazığ Şubesi TJK Elazığ Hipodromunda

TKK DERNEĞİNİN AT YARIŞLARINA İLGİSİ BÜYÜKTÜR

 Prof.Dr.Sema Temizer Ozan,”TKK Derneğinin At Yarışlarına ilgisi büyüktür ve Türk Kadınları  büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürkün şapka devrimine izafeten katıldıkları her at yarışında şapkalarını giyerek hipodromlara giderler ve yarışları izlerlerdi. Bu gün Ankara ve İzmir illerimizde TKKD adına yarışmalar düzenlenmektedir.

TJK Elazığ Hipodromunun gelmiş geçmiş tüm yöneticilerine, emeği geçen herkese, TKKD Elazığ Şubesine kapılarını açan ve özellikle de Muhammet Demirçelik müdürümüze büyük heves, emek ve katkılarından dolayı konseyim ve ilimiz adına teşekkür ederiz.

Böyle güzel bir kuruluşu şehrimize kazandıran, ahirete intikal eden güzel insanları rahmetle ve şükranla anıyoruz ruhları şad olsun, hayatta olanlara da teşekkür ederiz.

 Elazığ TJK hipodrom müdürümüz Muhammet Demirçelik’eTürk Kadınlar Konseyi Derneği Elazığ Şubesi adını her yıl  yarış düzenlenmesine ilişkin dilekçemizi takdim ettik.

Türk Kadınlar Konseyi Derneği Elazığ Şubesi TJK Elazığ Hipodromunda

Ayrıca iptal edilen Hipodrom  kurucularından

“Prof. Dr.Mustafa Temizer koşularının” tekrar devam etmesi  için dilekçemizi sunduk.

Prof.Dr.Temizer Ozan, her zaman Elazığ’a desteklerini esirgemeyen TJK Yönetim kurulu üyelerinde sayın Hayrettin Karamazı’ya ve Muhammet Demirçelik’e teşekkür ederiz”dedi.