Turgut: 'Futbolcuların üzerinde yorgunluk vardı'

Elaziz Belediyespor Teknik Sorumlusu Hacı Arif Turgut, Diyarbekirspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu

Turgut: 'Futbolcuların üzerinde yorgunluk vardı'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Turan Yılmaz

Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında Diyarbekirspor’a yenilerek kupaya veda eden Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elaziz Belediyespor’da maç sonu teknik sorumlu Hacı Arif Turgut açıklamalarda bulundu. Lig maçının yorgunluğunun futbolcuların üzerinde olduğuna dikkat çeken Turgut, karşılaşmada zaman zaman bireysel hatalar yaptıklarını söyledi. Turgut’un açıklamaları şöyle;

“ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK”

“Yakın bir süre önce lig maçı oynamıştık. Hemen ardından kupada müsabakaya çıktık. İki maçın üst üste gelmesiyle birlikte futbolcuların üzerinde de yorgunluğun olması belliydi zaten. Biz Diyarbekirspor’a karşı elimizden geleni yaptık. Karşılaşmada zaman zaman bireysel hatalar yaptık. Bu sorunların üstesinde gelebilmek için yoğun bir şekilde çalışacağız ve bir daha inşallah bu tür hataları tekrarlamayacağız.”

“YENİ BİR TAKIM OLUŞTURDUK”

Hedef koyarken her zaman erişilebilir bir hedef koymak gerekiyor. Biz geçtiğimiz sezon mücadele eden ekibi elimizde tutamadık. Özellikle 5-6 tane futbolcunun kalmasını istiyorduk ancak bu oyuncular kulübümüzden ayrıldı. Yeni bir takım oluşturduk. Yeni bir oluşum içerisindeyiz. Hedefimiz üst sıralara oynamak. Ligi bitirebildiğimiz en iyi yerde bitirmeyi hedefliyoruz. Bu hedeflerimiz doğrultusunda da çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”