Trol Söylemiyor!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in başdanışmanlığı görevinden 'politik fikir ayrılığı' yüzünden istifa ettiğini bildiren ünlü Sosyoterapist-Yazar Murat Çuhadar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek amacıyla Türkiye'nin Yüzyıl Platformu'nu kurdu.

Trol Söylemiyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2023 seçimlerinin sıradan bir seçim olmadığına dikkat çeken Çuhadar, “Tarihimizin en büyük savaşını verdiğimiz dönemdeyiz ve bu savaşı zafer ile sonuçlandıracak lider Erdoğan’dır” dedi.

Bunu yandaş bir gazeteci ya da Erdoğan’ın danışmanlarından biri söylemiyor. Yine bu cümleyi Ak Parti törellerinden biri söylemiyor. Kaldı ki onların söylemesi olumlu değil tam tersi bir etki oluşuyor toplumda.

İyi Partiye yön ve nizam vermek için bu partide bizzat Akşener’e uzun süre danışmanlık yapan Murat Çuhadar söylüyor bu sözleri.

Önemine ve gereğine binaen yeniden okuyalım mı bu önemli cümleyi: “Tarihimizin en büyük savaşını verdiğimiz dönemdeyiz ve bu savaşı zafer ile sonuçlandıracak lider Erdoğan’dır”

Devamlı  yazıyoruz ve dikkat çekiyoruz. Bir kesim yapılacak seçimlere sadece iktidarı almak gözüyle bakarken bir kesim bu seçimi ülkenin seçimi olarak görüyor ve böyle bir misyon yüklüyor.

Birileri seçimleri almak adına hiç zaman bir araya gelemeyecek partilerle kafa kafaya vermiş, Erdoğan’ı düşürüp biz nasıl cumhurbaşkanı, cumhurbaşkanı yardımcısı oluruz diye beş yıllık plan yaparken, Erdoğan ülkenin her alanda ayağa kalkması için 100 yıllık planlar yapıyor.

Stratejik bir coğrafyada bulunmanın sorumluluk bilinciyle bölgenin ve dünyanın barışına katkı sunmaya, mazlum diyarlara umut olmayı planlıyor.

Evet, bir seçim var. Ancak bu seçim salt partilerin iktidar olmak amaçlı yaptıkları bir yarış değil. Yarış su medeniyeti ile ateş medeniyetinin seçimi. 

Biz, dünyaya hayat veren, bolluk ve bereket bahşeden su medeniyetinin tarafındayız. Varsın birileri hırslarının esiri ve ütopik hayallerinin peşinden koşup, yakan ve yıkan ateş medeniyetinin gönüllü tayfası olsunlar.