Transferde Son 2 Hafta!

17 Haziran'da başlayan 1. Transfer ve Tescil Dönemi, 8 Eylül 2022 Perşembe günü mesai saati bitiminde sona erecek…

Transferde Son 2 Hafta!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Futbolda 2021-2022 Sezonu’nun tamamlanmasının ardından başlayan 1. Transfer ve Tescil Dönemi’nde sona yaklaşıldı.

Kulüplerin, oyuncularla yaptıkları anlaşmaları resmiyete döktükleri 1. Transfer ve Tescil Dönemi, 17 Haziran 2022 Cuma günü başlamıştı. Avrupa Futbol Federasyonları Birliği’nin(UEFA) koyduğu kurallar çerçevesinde 84 gün olarak belirlenen yaz transfer döneminde sona yaklaşıldı. Kulüpler transferlerini yaklaşık 2 hafta içinde yani 8 Eylül 2019 Perşembe gününe kadar resmiyete dökmek zorundalar.

ENTEGRE SOLAR ELAZIĞSPOR İÇ TRANSFERDE 14 FUTBOLCUYLA SÖZLEŞME YENİLEDİ 

Geçtiğimiz sezon  devre arasında transfer tahtasını açarak 3.Lig'de kümede kalmayı başararak adeta küllerinden yeniden doğan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, kadrosunu güçlendirme çalışmaları kapsamında 1. Transfer ve Tescil Dönemi’nin başlamasından bugüne kadar geçen 63 günlük sürede iç transferde sözleşmesi sona eren 4 futbolcuyla  sözleşme yenilerken, 12 futbolcuyla da anlaşamayarak yollarını ayırdı. 

Bordo-Beyazlı Yönetim sözleşmesi sona eren Eray Berk Yıldız, Hasan Ekici, Hakan Canbazoğlu ve Yiğitcan Erdoğan ile yeni sözleşme imzalarken, Yusuf Ensar Poyrazlı, Muhammet Düzgüner , Görkem Yağcı , Cihan Aslan , Muhammet Umut Akbulut , Ertuğrul Güç, Can Kılıç , Ahmet Can Arslan , Yusuf Han Işık , Gökhan Ekmen, Yunus Emre Özcan ve Muhammet Çelik ile sözleşme yenilemedi. 

ELAZIĞSPOR BEKLEMEDE

Transfer tahtasını açmak için borçlu oluna futbolcu ailesine teklifte bulunan ve cevap bekleyen Bordo-Beyazlı Yönetim olumlu dönüşün sağlanması halinde transferi açarak kadrosunu güçlendirme adına takviye yapacak. 

ARA TRANSFER DÖNEMİ 12 OCAK'TA

17 Haziran Cuma günü başlayan 1.Transfer ve Tescil Dönemi 8 Eylül Perşembe günü sona erecek. Kulüpler Ara Transfer Dönemi olarak bilinen 2.Transfer ve Tescil Dönemi’ne kadar kadrolarına takviye yapamayacaklar. 2.Transfer ve Tescil Dönemi ise 12 Ocak 2023 tarihinde başlayıp, 8 Şubat 2023 tarihinde sona erecek.