Transfer dönemi bitiyor!

Elazığspor tahtayı açmak için son saatlerini kovalarken, Elazığ Karakoçan FK dış transfere nokta koydu

Transfer dönemi bitiyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Futbolda 1. Transfer ve Tescil Dönemi olarak adlandırılan Yaz Transfer Dönemi yarın saat 00.00 itibariyle sona erecek. 17 Haziran’da başlayan 1. Transfer Dönemi’nde takımlar eksik gördükleri noktalara gerekli takviyeleri yaptı ve yarın gece yarısına kadar takviyelerine devam edebilecek. 8 Eylül itibariyle tamamlanacak olan 1. Transfer Dönemi’nin sona ermesiyle birlikte takımlar ara transfer dönemine kadar kadrolarına takviye yapamayacak.

ELAZIĞSPOR HAREKETLİ SAATLER YAŞAYACAK
Transfer tahtası 3 yıldır kapalı olduğu için kadrosuna takviye yapamayan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, ara transferin son gününde Serkan Çayır başkanlığında girişimlerine devam edecek. Transfere engel futbolcularla iletişimi son saniyeye kadar koparmayacak olan yönetim, B planını da masada hazır tutuyor. Transfer yasağının kaldırılamaması durumunda Elazığspor, takım kaptanları Yiğitcan Erdoğan ve Kadir Bekmezci’yle de yeniden anlaşma zemini arayacak. Kadir, memleketinin BAL takımı Devrek Belediyespor’a imza atsa da yeniden Elazığspor’a dönebilir. Yiğitcan Erdoğan ise halen daha boşta.
 

ELAZIĞ KARAKOÇAN RAHAT
Mavi-Beyazlı Temsilcimiz Elazığ Karakoçan FK ise 1. Transfer Dönemi’ni oldukça hareketli geçirdi ve son gün öncesi rahat durumda. Temsilcimizin 1. Transfer Dönemi’nin son gününde transfer yapması beklenmiyor.