TPAO'ya 450 yeni personel alımı yapılacak

TPAO (Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı) Genel Müdürü Melih Han Bilgin, Batman'da düzenlenen bir açılış programına katıldı ve burada TPAO'nun 450 yeni personel alımı yapacağı müjdesini verdi.

TPAO'ya 450 yeni personel alımı yapılacak

Batman'da 2021 yılında çıkan yangında zarar gören Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Batman Bölge Müdürlüğü Kristal Park Tesisleri, yapılan onarımların ardından yeniden hizmete açıldı. Açılış, TPAO Genel Müdürü Melih Han Bilgin'in yanı sıra Batman Valisi Ekrem Canalp ve il protokolünün katılımı ile gerçekleştirildi.

Açılışta yaptığı kısa konuşmada Genel Müdür Bilgin, Türkiye Petrollerine 450 yeni personel alacaklarını açıkladı. Yangında büyük oranda zarar gören tesisin onarımının tamamlandığını belirten Bilgin, "Eskisinden daha güzel yapacağımızın sözünü vermiştik bugün de o sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz ve tesisimizin açılışını gerçekleştiriyoruz. Eskisinden daha iyi yaptık, inşallah hayırlı uğurlu olur" dedi.

TPAO'ya ait tesiste açılış sırasında, 8 depremzedesi aileye de yerleştirildi. Bilgin, aileleri ziyaret ederek sohbet etti. Ayrıca, Bilgin yemeğin ardından yaptığı konuşmada TPAO'ya 450 yeni personel alımı gerçekleştireceklerini söyledi.