TOLGA AĞAR KARAKOÇAN'I ZİYARET ETTİ

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde 3 bini aşkın vatandaşın katıldığı iftar programında konuşan AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Zülfü Tolga Ağar 'Bizim çok iyi bir ekibimiz var. Bu ekip hizmet etmek için size inanmış durumda. Sizler de bize inanın. 5 Milletvekili ile 5 sene boyunca hizmet etmenin sözünü veriyorum.' dedi.

TOLGA AĞAR KARAKOÇAN'I ZİYARET ETTİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Zülfü Tolga Ağar, seçim çalışmaları kapsamında Karakoçan ilçesini ziyaret etti.

Seçim otobüsüyle halkı selamlayarak ilçeye giriş yapan Ağar, ilk olarak AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’ne geldi. Burada İlçe Teşkilat Başkanı Ayhan Akbaba ve partililerle görüşen Ağar, ardından Karakoçan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Kocabey’i makamında ziyaret etti.

Milletvekili Adayı Zülfü Tolga Ağar, daha sonra AK Parti teşkilat üyeleriyle birlikte ilçeyi gezerek esnaflar ve vatandaşlarla tokalaştı. İlçe halkının sıcak ilgisiyle karşılanan Ağar, vatandaşlarla sohbet etti.

Gün boyunca ilçeyi adım adım gezen Ağar, AK Parti ilçe Başkanlığı’nda teşkilat yöneticileriyle bir araya geldi. Burada ziyaretine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Ağar, “Teşkilat Başkanımız Ayhan Akbaba Beye ve teşkilat üyelerine çok teşekkür ediyorum. Bizi çok sıcak karşıladılar. Bu arada esnaf ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Gördüğümüz ilgiden hakikaten çok memnun oldum. Hemşehrilerimizle kucaklaştık, onlarla hasbihal ettik. Ben Karakoçan ilçesinin AK Parti’ye olan teveccühünü gördüm. Bundan çok mesud oldum. İnşallah biz de seçimden sonra hizmetlerimiz için sık sık geleceğimizin sözünü verdik. Beni tanıyorsunuz. Biz verdiğimiz sözü ailece tutan bir aileyizdir. İnşallah Karakoçanlı hemşehrilerimizle seçimden sonra sık sık bir araya gelip gerekli istişareleri yapıp ufak tefek sorunlar olsa da bunların çözümünü hızlıca bitireceğiz. Bize gösterdikleri sıcak ilgiden dolayı Karakoçan halkımıza teşekkür ederim” dedi.

 

3 BİNİ AŞKIN VATANDAŞ İFTARDA BİRARAYA GELDİ

Milletvekili Adayı Zülfü Tolga Ağar, ziyaretlerinin ardından Karakoçan halkına iftar daveti verdi.

Binlerce vatandaşın biraraya geldiği iftar programında konuşan Ağar, “Biz arkadaşlarımızla beraber Ramazan başladığı günden itibaren beraber iftar vermeye karar verdik. Bunun nedeni bir araya gelelim. Birbirimizi daha iyi ta nıyalım. Hasbihaller edelim. Birbirimizi dinleyelim. Aramızda sıcaklık oluşsun. Ben bunu burada gördüm. Bir aile olarak hepberaberiz. Bizim için en büyük mutluluk budur. İnşallah bundan sonraki Ramazanlarda da beraber olacağız. İftarlarımızı geleneksel hale getireceğiz. Bizim için önemli olan manevi değerlerdir. Hep beraber bu sıcak ortamlarda ailece birlikte iftar yapma dileği ile.” diye konuştu.

 

BİZE İNANIN, DESTEĞİNİZİ ESİRGEMEYİN

Çok iyi bir ekiple Elazığ’a hizmet etmenin heyecanını yaşadıklarını vurgulayan Milletvekili Adayı Zülfü Tolga Ağar; “Bizim çok iyi bir ekibimiz var. Bu ekip hizmet etmek için size inanmış durumda. Sizler de bize inanın. Sizden rica ediyorum. Bize desteklerinizi esirgemeyin. 5 milletvekili olarak Meclis’e gitmek istiyoruz. 5 Kişi gidersek 5 sene boyunca harika hizmetler yapacağımıza inanın. Bizi tanıyorsunuz. Bizim için her şey Elazığ. Herşeyimizi geride bıraktık geldik. 5 Milletvekili ile 5 sene boyunca hizmet etmenin sözünü veriyorum.” ifadelerine yer verdi.(Bülten Haber)