TOGG Hayırlı Olsun

3 Nisan 2023 tarihinde Hakimiyet'e Göre köşesinde 'KAMU TOGG'A DÖNER Mİ?' başlıklı yazımızda kamu kurumlarının makam ve hizmet aracı olarak yerli otomobilimiz TOGG'u almalarını tavsiye etmiş ve bunun ardından başta bakanlar, valiler ve belediye başkalarının araç filolarına bu aracı kattıklarını görmüştük. 23 Mayıs tarihinde de 'KAMUYA TOGG GELECEK Mİ?' başlığı ile ikinci yazı yazmış ve şu paragraflarla yazımızı sonlandırmıştık.

TOGG Hayırlı Olsun
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“Kamunun TOGG alımına öncü ve hızlı davranması şehirlere de bir heyecan getirdi. Birçok valilik ve Belediye Başkanlığı TOGG’u araç envanterine kattı. Komşu il Malatya Büyükşehir Belediyesi de 13 Mayıs itibariyle TOGG’u aldı. 44 MLT 44 plakasıyla Türkiye'nin ilk Yerli ve Milli otomobili TOGG Malatya Büyükşehir Belediyesi makam aracı oldu.  Malatya’dan sonra TOGG’un başta Elazığ Belediyesi olmak üzere ilimiz kamu kurumları tarafından da alınmasını ve Elazığ sokaklarında gururla seyretmesini bekliyoruz.”

Bu temennimiz ve hayalimiz çok zaman geçmeden gerçek oldu. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, seçim öncesi TOGG’u belediyeye kazandırdı ve bu özel aracı kullanarak oyunu kullanmaya gitti.

Vatandaşın yoğun ilgisini çeken TOGG, yüzlerce hemşerimizin resim çekerek sosyal medya hesaplarından paylaşılmasını da getirdi ve renkli görüntüler oluşturdu. Bugün de Elazığ Belediyesi resmi, sosyal medya hesabından “hanemize hayırlı olsun” cümlesi ve resmiyle paylaşıldı.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğlu’nun başlattığı bu milli ver yerli hamlenin  başta Elazığ Valiliği olmak üzere tüm kamu kurumları, ilçe ve belde belediye başkanlarınca da hayata geçirilmesini diliyoruz.

Yüksek kira bedelli lüks makam araçları terk edilmeli ve TOGG alınarak resmi plakayla şehrin sokaklarında kendini göstermeli ki bizler de her gördüğümüzde göğsümüz kabarsın ve mutluluğumuz artsın.

İlimizde kamuya ilk TOGG’u kazandıran Başkan Şerifoğulları’na teşekkür ediyoruz. Darısı diğer kamu idarecilerin başına…