'Togg'dan Memnunuz'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın dışında tüm muhalefet parti liderleri Cumhuriyetin 99. yılında Bursa'nın Gemlik ilçesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açılan Togg fabrikası hakkında görüşlerini paylaştı.

'Togg'dan Memnunuz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İyi Parti lideri, yerli araç için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti. Akşener daha sonrasında ise Togg'un banttan indiği törene atıfta bulunarak eleştirilerini sıraladı.

Togg'dan memnun olduklarını ancak geçmişi kötüleme çalışmalarının yanlış olduğunu kaydeden Akşener, " Buradan Sayın Erdoğan'a sesleniyorum; geçmişi kötüleyerek kendini ibra etmekten vazgeç. İHA/SİHA çalışmalarından memnunuz. İktidara geldiğimizde bu çalışmalara her türlü desteği vereceğiz. Togg'dan memnunuz ama geçmişi kötüleme çalışmanızdan rahatsızız." diye konuştu.

Akşener’in bu çıkışı ve tavrını diğer 6’lı masanın Togg konusunda  suskunluklarına  rağmen çok isabetli ve yürekli, buluyoruz. Akşener’i en çok ekleştiren bir gazete olarak bu değerlendirmesini yerli ve milli buluyoruz.

Merhum Necmettin Erbakan’ın milli ve yerli otomobil hayalinin gerçekleşmesinden bile gurur duymayan Saadet lideri Karamollaoğlu’na göre Akşener daha milli ve yerli bir duruş sergilemiştir.