TKDK ELAZIĞ İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ'NE İBRAHİM SERTAÇ YILMAZ ATANDI

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Elazığ İl Koordinatörlüğü'nü vekâleten yürüten İbrahim Sertaç Yılmaz, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin onayıyla asaleten atandı.

TKDK ELAZIĞ İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ'NE İBRAHİM SERTAÇ YILMAZ ATANDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kurum çalışanlarıyla bir araya gelen TKDK Elazığ İl koordinatörü İbrahim Sertaç Yılmaz şunları söyledi: “TKDK Başkanı Sayın Hakan Kalender’in önerisi, Tarım ve Orman Bakanı Sayın Bekir Pakdemirli’nin oluru ile vekâleten yürütmekte olduğum Koordinatörlük makamına asaleten atamam yapılmıştır. Beni bu göreve layık gören Sayın Bakanımıza, Bakan Yardımcımız Sayın M. Hadi Tunç’a ve Sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum. Şimdiye kadar her alanda bana destek olan İlimiz Milletvekillerine teşekkür ediyorum. Yine 2012’den beri beraber çalışmakta olduğum siz değerli çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Elazığ İl Koordinatörlüğü’nün başarısı ve kalitesi benim birinci önceliğim olacaktır. İl koordinatörlüğümüzün dinamik ve özverili personel kadrosu ile sürdürdüğü başarılı çalışmaları daha da ileriye götürmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Benim en büyük avantajım, sizler gibi kaliteyi ve başarıyı kendine şiar edinmiş değerli personellere sahip olmamdır. Vatandaşlarımıza her zaman ki gibi ilgili ve alakalı bir şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz. Rabbim, yüklenmiş olduğum bu görevi siz çalışma arkadaşlarımla uyum içerisinde layıkıyla yerine getirmemi nasip etsin” dedi.

Elazığ İl Koordinatörlüğü’nün İlimizde kurulduğu 2012 yılından beri uzman olarak görev yapmakta olan İbrahim Sertaç YILMAZ sırasıyla Yerinde Kontrol Uzmanı, Başvuru Kabul Uzmanı, Proje Başvuru Yönetimi Birim Amiri ve vekâleten İl Koordinatörlüğü görevlerinde bulunmuştur.