Tınarlı'dan 'Güzellik Apartmanı' Açıklaması

İş Merkezi Yönetiminden Açıklama.

Tınarlı'dan 'Güzellik Apartmanı' Açıklaması

Tınarlı: “İş merkezimizde bulunan tüm merkezlerimiz, yetkin ve donanımlı, alanında uzman isimlerden oluşan kadrolarla ruhsatlı bir şekilde hizmet vermektedir.”
Elazığ’da sadece bir iş merkezinde bile onlarca güzellik merkezi bulunduğundan hareketle, bu merkezlerinin sayısının Elazığ’da her geçen gün arttığına ve insan sağlığını etkileyen hatta ölümle sonuçlanan olayların bile kamuoyunda gündeme geldiğine dikkat çekerek vatandaşların denetimlere önem verilmesi gerektiğine ilişkin görüşlerine yer verdiğimiz “Elazığ’ın Güzellik Apartmanı” haberimizin ardından ilgili iş merkezinin site yönetim firmasından açıklama geldi.
Geçtiğimiz gün “Elazığ’ın Güzellik Merkezi” başlıklı haberimizde sadece bir iş merkezinde onlarca güzellik merkezi bulunduğuna ve bu merkezlerin sayısının her geçen gün arttığına dikkat çekerek vatandaşların bu konudaki denetim taleplerini gündeme getirmiştik. 

İŞ MERKEZİ YÖNETİMİNDEN AÇIKLAMA

Sadece haberde bahsi geçen iş merkezinde değil, Elazığ genelinde bu merkezlerin sayısının her geçen gür arttığı, Türkiye genelinde bu konuda ölümle sonuçlanan olayların bile yaşandığı apaçık ortadayken güzellik merkezlerinin şehrimizdeki artış oranına güzel bir örnek olan iş merkezinin yönetiminden gazetemize bir açıklama geldi. İş merkezinin yönetimini üstlenen firmanın sahibi Ümit Tınarlı, şu açıklamayı yaptı: “İş merkezimiz bünyesinde birçok STK, gazete, medya firmaları, hukuk büroları gibi alanlara ait ofisler bulunurken  güzellik merkezi olarak hizmet veren firmalar da bulunmaktadır. İş merkezimizin konumu itibariyle güzellik merkezlerinin burada yoğunlaşması da gayet normal bir durumdur. İş merkezimizde hizmet veren tüm bu kuruluşlar alanında uzman isimlerden oluşan kadrolarıyla hizmet veren, tüm yetki ve yeterlilik belgeleriyle ruhsatlara sahip firmalardan oluşmaktadır. Vatandaşlarımızın denetim taleplerinin de yer aldığı haberde iş merkezimizin adının da geçmesi nedeniyle ortaya çıkabilecek yanlış anlaşılmaların önüne geçmek için bu açıklamayı yapmak istedik. Sadece güzellik sektöründe değil, tüm sektörlerde denetim gerçekten önemli bir husustur. İş merkezimizde hizmet veren güzellik merkezleri firmalarımız da bu hususun önemini bilmektedir ve zaten düzenli olarak denetimlere tabi tutulmakla birlikte her türlü denetime de açık ve her an hazırlardır.”